reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
U niej też zaczęło się od zwykłego badania.. Zła przezierność, 'nie taki' nosek i cała reszta.. Była załamana, też jej proponowali to co i Tobie.. A jednak okazalo się inaczej. Nigdy nie będzie 100% pewności po takich badaniach. Nic jeszcze nie jest przesadzone, bądź dobrej myśli..
Choćby nie wiem co nie ma opcji żebym usunęła. Ja nie rozumiem jak to możliwe,że mój gin tego nie zauważył. On powiedział ,że to jest torbiel limfatyczna płodu.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Adeline jak to nt 15? W życiu o takim wyniku nie słyszałam...może mu się coś pomyliło jak to nie jest spec od tego typu badań. Uspokój się i sprawdzicie jeszcze raz! Przytulam Cię mocno!

@dzag82 wszyscy się z niego nabijają, ale ja wiem co widziałam...musi się porządnie przebadać, bo wg mnie zasłabnięcie wygląda inaczej. On wyglądał jakby miał atak padaczkowy tylko bez drgawek. Taki spazm. Długo tego nie zapomnę. Trafił dobrze, bo wszystkie badania morfologia, neurolog ekg od razu mu zrobili. Nawet jakieś białka co tylko przy zawale są. Ale położne które pomagały go cucić od razu pytały czy ma padaczkę....

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymaj się... u mnie też były zle wyniki i też przepłakałam ponad tydz. Jeszcze 3 dni muszę czekać na wyniki pappy i pewnie czeka mnie aminopunkcja... Jesteśmy z Tobą daj znać co i jak. Może to pomyłka z tym nt... a wszystko inne było ok?
Crl 75 ale czytałam,że może być do 84 mm,ale dziwi mnie to nt ponad 15 mówił że tylko za duża luka w karku i podejrzewa torbiel limfatyczna, u ciebie pewnie będzie dobrze ty miałaś nie wielka różnice zdarza się. Ten typ za to powiedział mi,że nie będziemy widzi tu dobrej opcji.

Adeline jak to nt 15? W życiu o takim wyniku nie słyszałam...może mu się coś pomyliło jak to nie jest spec od tego typu badań. Uspokój się i sprawdzicie jeszcze raz! Przytulam Cię mocno!

@dzag82 wszyscy się z niego nabijają, ale ja wiem co widziałam...musi się porządnie przebadać, bo wg mnie zasłabnięcie wygląda inaczej. On wyglądał jakby miał atak padaczkowy tylko bez drgawek. Taki spazm. Długo tego nie zapomnę. Trafił dobrze, bo wszystkie badania morfologia, neurolog ekg od razu mu zrobili. Nawet jakieś białka co tylko przy zawale są. Ale położne które pomagały go cucić od razu pytały czy ma padaczkę....

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No centralnie napisał mi 15, 2 mm

@Adeline89 aż nie wiem co napisać :( może to na prawdę pomyłka. Przecież miałas prenatalne i wszystko było w porządku. Umów się jak najszybciej do jakiegoś dobrego lekarza i niech on oceni czy wszystko jest w porządku. Ja trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że to pomyłka. trzymaj się kochana :*

@Adeline89 aż nie wiem co napisać :( może to na prawdę pomyłka. Przecież miałas prenatalne i wszystko było w porządku. Umów się jak najszybciej do jakiegoś dobrego lekarza i niech on oceni czy wszystko jest w porządku. Ja trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że to pomyłka. trzymaj się kochana :*
Teraz nie wiem który lekarz prawdę mówi,ale ten w szpitalu miał lepszy sprzęt długo przy tym siedział. Ręce mi opadają jak mam mieć nadzieję jak kiep żadnej mi nie dał z góry skreslil dziecko i już proponował aborcje . Tak płakałam w gabinecie,że mój z korytarza usłyszał a wszedł do środka to był tak blady.

reklama
Do góry