reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Adeline przykro mi ze cos tak strasznego usłyszas :-( Trzymaj sie, umow się gdzie się da. Tylko dziwi mnie fakt ze mialas juz prenatalne i nie bylo nic widać? Az taka różnica? Nie, nie ja nie wierzę.

1485296897-aaaaaa.jpeg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@Adeline89 nie trać nadzieii :* czytałam dużo historii gdzie dziecko miało mieć poważne wady albo np nie miało żołądka. Kobiety decydowały się donosić ciąże i okazało się, że maluchy są zdrowe. Mam nadzieję, że u Ciebie to pomyłka i Twoje maleństwo jest zdrowe :)

Nie wiem czy żałować że pojechałam z tym bólem brzucha człowieka czy dobrze,bo sprawdzę co i jak. On mnie tak nastraszyl,że jak dziecko urodzi się z wadą to długo nie pożyje itp świr . Idę spróbować spać ,bo zwariuje. Obym jutro znalazła gdzies wolne miejsce na badania.

Dzięki dziewczyny dobranoc

@Adeline89 Nie nakręcaj się mycho :* wiesz ze lekarze są różni. A ten to zdecydowanie nie taki normalny jest skoro tak strasznie mówił...
Według mnie to jest nie możliwe żeby aż tak zlego stanu płodu nie zauważyli na prenatalnych a ten świr od razu wszystko wiedzial..
Nie martw się i poczekaj na inne badania. Jestem z Tobą! [emoji11][emoji173]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy żałować że pojechałam z tym bólem brzucha człowieka czy dobrze,bo sprawdzę co i jak. On mnie tak nastraszyl,że jak dziecko urodzi się z wadą to długo nie pożyje itp świr . Idę spróbować spać ,bo zwariuje. Obym jutro znalazła gdzies wolne miejsce na badania.

Dzięki dziewczyny dobranoc

Lekarze nie powinni tak do pacjentek mówić. Różnie można pewne sprawy w słowa ubrać, by kobiety nie potraktować jak on ciebie. Współczuje. Tak mniej więcej jak byłam w 12 tygodniu ciąży dowiedziałam się, że synkowi nie pracuje cześć mózgu i może nigdy nie funkcjonować. Do 20 tygodnia kompletnie nie wiedziałam co będzie. Wiem jaki to stres. Ryczałam dniami i nocami. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Po dokładniejszym badaniu, a nie dawali mi szans, okazało się, że wszystko jest jak najbardziej w porządku.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Adelide strasznie mi przykro że usłyszałaś tyle okropnych wieści i że trafiłaś na takiego lekarza bez taktu :/ trzymam kciuki żeby to była tylko pomyłka, nigdy nie słyszałam o NT 15, szczególnie że ostatnio było wszystko dobrze! Spróbuj się przespać a jutro szukaj lekarza który mam nadzieję rozwieje to wszystko...trzymaj się kochana :*

p19uflw1jarcljhd.png

Do góry