reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Adeline przykro mi ze cos tak strasznego usłyszas :-( Trzymaj sie, umow się gdzie się da. Tylko dziwi mnie fakt ze mialas juz prenatalne i nie bylo nic widać? Az taka różnica? Nie, nie ja nie wierzę.

1485296897-aaaaaa.jpeg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@Adeline89 nie trać nadzieii :* czytałam dużo historii gdzie dziecko miało mieć poważne wady albo np nie miało żołądka. Kobiety decydowały się donosić ciąże i okazało się, że maluchy są zdrowe. Mam nadzieję, że u Ciebie to pomyłka i Twoje maleństwo jest zdrowe :)

Nie wiem czy żałować że pojechałam z tym bólem brzucha człowieka czy dobrze,bo sprawdzę co i jak. On mnie tak nastraszyl,że jak dziecko urodzi się z wadą to długo nie pożyje itp świr . Idę spróbować spać ,bo zwariuje. Obym jutro znalazła gdzies wolne miejsce na badania.

Dzięki dziewczyny dobranoc

@Adeline89 Nie nakręcaj się mycho :* wiesz ze lekarze są różni. A ten to zdecydowanie nie taki normalny jest skoro tak strasznie mówił...
Według mnie to jest nie możliwe żeby aż tak zlego stanu płodu nie zauważyli na prenatalnych a ten świr od razu wszystko wiedzial..
Nie martw się i poczekaj na inne badania. Jestem z Tobą! [emoji11][emoji173]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy żałować że pojechałam z tym bólem brzucha człowieka czy dobrze,bo sprawdzę co i jak. On mnie tak nastraszyl,że jak dziecko urodzi się z wadą to długo nie pożyje itp świr . Idę spróbować spać ,bo zwariuje. Obym jutro znalazła gdzies wolne miejsce na badania.

Dzięki dziewczyny dobranoc

Lekarze nie powinni tak do pacjentek mówić. Różnie można pewne sprawy w słowa ubrać, by kobiety nie potraktować jak on ciebie. Współczuje. Tak mniej więcej jak byłam w 12 tygodniu ciąży dowiedziałam się, że synkowi nie pracuje cześć mózgu i może nigdy nie funkcjonować. Do 20 tygodnia kompletnie nie wiedziałam co będzie. Wiem jaki to stres. Ryczałam dniami i nocami. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Po dokładniejszym badaniu, a nie dawali mi szans, okazało się, że wszystko jest jak najbardziej w porządku.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Adelide strasznie mi przykro że usłyszałaś tyle okropnych wieści i że trafiłaś na takiego lekarza bez taktu :/ trzymam kciuki żeby to była tylko pomyłka, nigdy nie słyszałam o NT 15, szczególnie że ostatnio było wszystko dobrze! Spróbuj się przespać a jutro szukaj lekarza który mam nadzieję rozwieje to wszystko...trzymaj się kochana :*

p19uflw1jarcljhd.png

Do góry