reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Jestem załamana po badaniach w szpitalu nie chce mi się żyć, dziecko może mieć wadę, mam jutro umawiać się pilnie na Wrocław i robić badania. Cały czas płacze i odechciało mi się wszystkiego przestałam się cieszyć z ciąży depresja na całego chyba włosy z głowy sobie wyrwę. Nawet nie chciałbyście wiedzieć jakie pytanie zadal mi ginekolog. [emoji29][emoji20][emoji37]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko co Ty piszesz! Nie chce mi się wierzyć aż mnie zatkało. W końcu pojechalas do lekarza. Jeśli chcesz sie podzielić i masz sile napisz szczegoly. Trzymaj się koleżanko forumowa. Nie wyobrażam sobie co musisz czuć.

reklama
Jestem załamana po badaniach w szpitalu nie chce mi się żyć, dziecko może mieć wadę, mam jutro umawiać się pilnie na Wrocław i robić badania. Cały czas płacze i odechciało mi się wszystkiego przestałam się cieszyć z ciąży depresja na całego chyba włosy z głowy sobie wyrwę. Nawet nie chciałbyście wiedzieć jakie pytanie zadal mi ginekolog. [emoji29][emoji20][emoji37]

Tak mi przykro z tych wieści [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20]

Jestem z Wrocławia ale jutro akurat jadę do Wałbrzycha bo mój lekarz tam w szpitalu pracuje. Dobry to szpital jest. Ponoć 3 w Polsce. Jeśli nie masz konkretnego to może tam podjedź.

Mam dzwonic i się dowiadywać podał mi kontakty i skierowanie, a twój robi te wszystkie badania prenatalne? Na którą tam jestes umówiona. I jaki to szpital?

Ej! Spokojnie! Mojej przyjaciółce po badaniach wyszły wszystkie możliwe upośledzenia i choroby płodu. Prawdopodobieństwo miała 1:260 a norma to 1 ma kilka tysięcy czy nawet więcej. Robiła diagnozę, jeździła do Olsztyna na testy Pappa, robiła je 2 razy i z każdym kolejnym razem dostawała gorsze wyniki. Zdecydowała się na amniopunkcję w Białymstoku i co?! Zdrowy chłopak! Jest już na świecie, uczy się siadać i WSZYSTKO jest okej..
A moja kolejna znajoma, która pracuje w laboratorium i bada te różne testy jest teraz w ciąży i nie zdecydowała się ani na prenatalne ani na Pappa, bo bardzo często wychodzą u młodych osób fałszywie dodatnie. I nie chciała niepotrzebnego stresu.
Więc wykonaj wszystkie badania, jeszcze nic nie wiesz. Jeden lekarz mówi tak, a kolejny powie, że wszystko jest dobrze. Trzymaj się! :*

Ej! Spokojnie! Mojej przyjaciółce po badaniach wyszły wszystkie możliwe upośledzenia i choroby płodu. Prawdopodobieństwo miała 1:260 a norma to 1 ma kilka tysięcy czy nawet więcej. Robiła diagnozę, jeździła do Olsztyna na testy Pappa, robiła je 2 razy i z każdym kolejnym razem dostawała gorsze wyniki. Zdecydowała się na amniopunkcję w Białymstoku i co?! Zdrowy chłopak! Jest już na świecie, uczy się siadać i WSZYSTKO jest okej..
A moja kolejna znajoma, która pracuje w laboratorium i bada te różne testy jest teraz w ciąży i nie zdecydowała się ani na prenatalne ani na Pappa, bo bardzo często wychodzą u młodych osób fałszywie dodatnie. I nie chciała niepotrzebnego stresu.
Więc wykonaj wszystkie badania, jeszcze nic nie wiesz. Jeden lekarz mówi tak, a kolejny powie, że wszystko jest dobrze. Trzymaj się! :*
U mnie wyszło NT ponad 15 także wątpię,że to pomyłka. Lekarz od razu mi powiedział, że jak chce to mogę usunąć, bo mam takie prawo ,dobil mnie jak młotkiem tym tekstem. Powiedział ,że ja pojadę ,ale potwierdzić to ,że dziecko ma zespół ,bo on jest raczej pewny

Mam dzwonic i się dowiadywać podał mi kontakty i skierowanie, a twój robi te wszystkie badania prenatalne? Na którą tam jestes umówiona. I jaki to szpital?

Nie wiem. Możesz jutro zadzwonić. Mi za wcześnie to się nie pytałam. Ja jadę tylko po L4 bo mi szpital wysłał poleconym z wpisem i nie doszedł. Zaraz wkleję namiary

reklama
U niej też zaczęło się od zwykłego badania.. Zła przezierność, 'nie taki' nosek i cała reszta.. Była załamana, też jej proponowali to co i Tobie.. A jednak okazalo się inaczej. Nigdy nie będzie 100% pewności po takich badaniach. Nic jeszcze nie jest przesadzone, bądź dobrej myśli..

Do góry