reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
mam to samo w pierwszym nic , a teraz mdli mnie co rano i kręci w głowie , teraz dopiero zaczynam czuć,że w ciąży jestem [emoji14] jesteśmy inne :p
I ja się dołączam, koniec 13tyg a mnie mdli jak cholera, brak apetytu, słabo mi, strasznie!!! A mój synek maraton chorób- zapalenie krtani- oskrzeli- grypa [emoji20] cudem się trzymam

Uff skończyłam czytać.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. U mnie akcja jutro.
Goście wczoraj byli, pojedli posiedzieli, a ja wieczorem padlam jak kawka.
W końcu się dodzwonilam do poradni i jednak badanie z pustym pecherzem także nie ma reguły. To już jutro :D ale stresik jest.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam jutro wizyte i usg bo ma u siebie tez troszke sie stresuje :) a to juz 11 tydzien :) w ktorym tyg poznalyscie plec ja dopiero w 24 tyg przy coreczce bo chcialam zeby gin byla pewna :)

Adeline ja wolę tradycyjne gołąbki.Dawno nie jadłam.
Dzag82 mi w sumie też około godziny schodzi na zawożeniu Emi do szkoły i odbieraniu bo muszę wyjeżdżać wcześniej by miejsce na parkingu mieć.Po Wiki do przedszkola to tylko 20 minut na jej odebranie i przyjechanie do domu zajmuje.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Ciężarówki;) Czy można dołączyć? Jestem obecnie w 2. ciąży (córeczka ma 4 latka) i mój termin to 15.-16. 08., czyli aktualnie jestem praktycznie w 11 t.c. (a dokładniej 11. t. zaczyna się jutro). Na razie jako tako się mam, nudności, ale bez zwracania, jem coraz więcej no i oczywiście zmęczenie mnie dopada, szczególnie w tygodniu, ponieważ pracuję wciąż i zamierzam pracować do 7.-8. miesiąca - jeśli wszystko będzie oczywiście ok a ponieważ mam dziecko i codziennie kupę spraw do załatwienia to nie mogę sobie poleżeć wieczorem odłogiem... Zazdraszczam tym, co mogą;)
Miałam podejrzenie cukrzycy ciążowej, ale na razie wyniki są w normie, tym niemniej jednak staram się trzymać dietę, tzn. jeść zdrowo, ograniczać cukier i pszenicę (ze względu na niedoczynność tarczycy i Hashimoto...).

USG prenatalne mam 07.02. i nie mogę się doczekać, a jednocześnie dopadają mnie mysli pod tytułem czy wszystko będzie w porządku...? Pozdrawiam Was serdecznie!
Witaj :) ja mam termin na 19 sierpnia a juz od soboty zaczelam 11 tydz :)

I ja się dołączam, koniec 13tyg a mnie mdli jak cholera, brak apetytu, słabo mi, strasznie!!! A mój synek maraton chorób- zapalenie krtani- oskrzeli- grypa [emoji20] cudem się trzymam
u mnie też dziś syn obudził się z gorączką , póki co nie kaszle , ale widać,że już go znów coś bierze poszedł spać bidak, dałam mu na razie neosine i jutro pójdę do lekarza. Mały od rana tylko piję , i mówi do mnie trzeba pić dużo jak się jest chorym prawda :). A mój mąż przeziębiony. Mi przeszło przeziębienie, mam nadzieję,że znów nie będę chora.

A liczyłam na ten cudowny przypływ mocy w 2 trymestrze :p chociaż to dopiero początek więc jeszcze nic straconego ;)
@Nusia123 ja płeć synka poznałam w 17tc, tak pięknie rozłożył nogi że nie było wątpliwości :D ja też wolę mieć pewność na 100% co do płci, dlatego póki co nie spieszno mi do tego.

@Fionagallagher witaj :)
A liczyłam na ten cudowny przypływ mocy w 2 trymestrze :p chociaż to dopiero początek więc jeszcze nic straconego ;)
@Nusia123 ja płeć synka poznałam w 17tc, tak pięknie rozłożył nogi że nie było wątpliwości :D ja też wolę mieć pewność na 100% co do płci, dlatego póki co nie spieszno mi do tego.
mi powiedział,że dziewczynka, ale mówił,że mam się na 100% nie nastawiać, a mnie jest to bardzo obojętne więc mnie nie rusza,że mi powiedział może później nawet pisior urosnąć :) gorzej,że mój się chwali w rodzinnie, a mówiłam żeby nic nie gadał ,powiedź coś facetowi

reklama
Do góry