Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja się dołączam, koniec 13tyg a mnie mdli jak cholera, brak apetytu, słabo mi, strasznie!!! A mój synek maraton chorób- zapalenie krtani- oskrzeli- grypa [emoji20] cudem się trzymammam to samo w pierwszym nic , a teraz mdli mnie co rano i kręci w głowie , teraz dopiero zaczynam czuć,że w ciąży jestem [emoji14] jesteśmy inne
Ja tez mam jutro wizyte i usg bo ma u siebie tez troszke sie stresuje a to juz 11 tydzien w ktorym tyg poznalyscie plec ja dopiero w 24 tyg przy coreczce bo chcialam zeby gin byla pewnaUff skończyłam czytać.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. U mnie akcja jutro.
Goście wczoraj byli, pojedli posiedzieli, a ja wieczorem padlam jak kawka.
W końcu się dodzwonilam do poradni i jednak badanie z pustym pecherzem także nie ma reguły. To już jutro ale stresik jest.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj ja mam termin na 19 sierpnia a juz od soboty zaczelam 11 tydzHej Ciężarówki Czy można dołączyć? Jestem obecnie w 2. ciąży (córeczka ma 4 latka) i mój termin to 15.-16. 08., czyli aktualnie jestem praktycznie w 11 t.c. (a dokładniej 11. t. zaczyna się jutro). Na razie jako tako się mam, nudności, ale bez zwracania, jem coraz więcej no i oczywiście zmęczenie mnie dopada, szczególnie w tygodniu, ponieważ pracuję wciąż i zamierzam pracować do 7.-8. miesiąca - jeśli wszystko będzie oczywiście ok a ponieważ mam dziecko i codziennie kupę spraw do załatwienia to nie mogę sobie poleżeć wieczorem odłogiem... Zazdraszczam tym, co mogą
Miałam podejrzenie cukrzycy ciążowej, ale na razie wyniki są w normie, tym niemniej jednak staram się trzymać dietę, tzn. jeść zdrowo, ograniczać cukier i pszenicę (ze względu na niedoczynność tarczycy i Hashimoto...).
USG prenatalne mam 07.02. i nie mogę się doczekać, a jednocześnie dopadają mnie mysli pod tytułem czy wszystko będzie w porządku...? Pozdrawiam Was serdecznie!
u mnie też dziś syn obudził się z gorączką , póki co nie kaszle , ale widać,że już go znów coś bierze poszedł spać bidak, dałam mu na razie neosine i jutro pójdę do lekarza. Mały od rana tylko piję , i mówi do mnie trzeba pić dużo jak się jest chorym prawda . A mój mąż przeziębiony. Mi przeszło przeziębienie, mam nadzieję,że znów nie będę chora.I ja się dołączam, koniec 13tyg a mnie mdli jak cholera, brak apetytu, słabo mi, strasznie!!! A mój synek maraton chorób- zapalenie krtani- oskrzeli- grypa [emoji20] cudem się trzymam
mi powiedział,że dziewczynka, ale mówił,że mam się na 100% nie nastawiać, a mnie jest to bardzo obojętne więc mnie nie rusza,że mi powiedział może później nawet pisior urosnąć gorzej,że mój się chwali w rodzinnie, a mówiłam żeby nic nie gadał ,powiedź coś facetowiA liczyłam na ten cudowny przypływ mocy w 2 trymestrze chociaż to dopiero początek więc jeszcze nic straconego
@Nusia123 ja płeć synka poznałam w 17tc, tak pięknie rozłożył nogi że nie było wątpliwości ja też wolę mieć pewność na 100% co do płci, dlatego póki co nie spieszno mi do tego.