Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po pierwsze nigdy nie ważymy się wieczorem tylko rano naczczo i po siusiu bo wieczorem różne dziwne rzeczy nam wychodzą. Po 2 jemy 5 posiłków dziennie w tym 2 większe śniadanie i obiad i 3 mniejsze na kolacje nie zjadamy węglowodanów czyli macznych rzeczy a białe pieczywo zastepujemy ciemnym tak samo makarony no i nie podjadmy między posiłkamiWeszłam na wagę a tam co?! 1,5 kg na plusie... o zgrozo i to w trzy tygodnie... muszę się ograniczyć... tylko że ja dużo pije... dzisiaj z 2,5 litra wypilam . Co Man robic pospowiedzcie mi proszę...
Tak kochana obydwoje dzieci mi sie sprawdzilo mam nadzieje ze teraz tez bo wychodzi corciaCzy ktorejs z Was się sprawdziło ?
Link do: Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka - Babyonline.pl
Mi się sprawdziło, teraz też liczę że się sprawdziCzy ktorejs z Was się sprawdziło ?
Link do: Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka - Babyonline.pl
Ja puchłam, ale latem to i tak w sandalach cały czas. Stopa wróciła do swojego rozmiaru. Biodra też , za to rozszerzylo mnie pod biustem i tak już zostało. Nie ma reguły, każdy inaczej.Kochane jak juz jestesmy przy wadze to powiedzcie mi jak to jest ze stopami, czy one faktycznie puchna ? Chce sobie zamowic za niedlugo trampki z zagranicy, takie troche drozsze dlatego chce przemyslec...stope mam malutka bo 36 i zastanawiam sie czy kupic sobie rozmiar wieksze i ewentualnie dac wkladke a gdyby co to ja wyjac.. Czy raczej swoj rozmiar?
Musicie znaleźć na niego metodę, dzieci nie radzą sobie często z emocjami właśnie tak jak dzag pisze. Nie możecie pozwalać na takie zachowania. Przede wszystkim konsekwencja i to żelazna. Ile macie różnicy wieku? U mnie 19 latHejka [emoji3]
Ja cały weekend spędziłam u mamy ale niestety nie było fajnie... mój brat zrobił się nagle nie do zniesienia! Bije wszystkich, próbuję wszystko zniszczyć, wpada co chwile w jakąś furie..
Podobno to bunt dwulatka.. on ma 2 i pół roku.. Razem z mamą go nie poznajemy.
Pojechalyśmy z nim na salę zabaw i próbował bic dziewczynkę która nic mu nie zrobiła i była plecami do niego..
Mamusie które przeżyły takie coś mają jakieś porady? Jak nad nim zapanować? kiedy to przejdzie?...
Nie jadę za tydzień chyba do niego bo tylko się denerwuje... i oberwałam drewnianym mloteczkiem w głowę z drugiego końca pokoju... bolało. ..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom