reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzisiaj dzień wizyty więc oczywiście nie śpię od 4:30...ale jakby ktoś pytał to nie nie stresuje się [emoji6]

p19uflw1jarcljhd.png

reklama
Weszłam na wagę a tam co?! 1,5 kg na plusie... o zgrozo i to w trzy tygodnie...:( muszę się ograniczyć... tylko że ja dużo pije... dzisiaj z 2,5 litra wypilam . Co Man robic pospowiedzcie mi proszę...
Po pierwsze nigdy nie ważymy się wieczorem tylko rano naczczo i po siusiu bo wieczorem różne dziwne rzeczy nam wychodzą. Po 2 jemy 5 posiłków dziennie w tym 2 większe śniadanie i obiad i 3 mniejsze na kolacje nie zjadamy węglowodanów czyli macznych rzeczy a białe pieczywo zastepujemy ciemnym tak samo makarony no i nie podjadmy między posiłkami

@marii19 trzymam kciuki

Jak matka w trakcie ciąży pozwala sobie na wypicie to dziecko może mieć zespół FAS podobne do ADHD i po nie których dzieciach widać po twarzy,że mają po uszach ustach,oczodolach, wystarcza czasem niewinne kieliszki jednemu zaszkodzi drugiemu nie. Moja szwagierka przy pierwszym pozwalała sobie i jeździ z synem do psychologa,bo ma dziwne zachowania ,przypadek?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane jak juz jestesmy przy wadze to powiedzcie mi jak to jest ze stopami, czy one faktycznie puchna ? Chce sobie zamowic za niedlugo trampki z zagranicy, takie troche drozsze dlatego chce przemyslec...stope mam malutka bo 36 i zastanawiam sie czy kupic sobie rozmiar wieksze i ewentualnie dac wkladke a gdyby co to ja wyjac.. Czy raczej swoj rozmiar?
Ja puchłam, ale latem to i tak w sandalach cały czas. Stopa wróciła do swojego rozmiaru. Biodra też , za to rozszerzylo mnie pod biustem i tak już zostało. Nie ma reguły, każdy inaczej.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tez 2 razy się sprawdziło i teraz tez wychodzi ze dziewczynka i Pani doktor tez powiedziała ze dziewczynka na 70 % wiec może tez się sprawdzi

reklama
Hejka [emoji3]
Ja cały weekend spędziłam u mamy ale niestety nie było fajnie... mój brat zrobił się nagle nie do zniesienia! Bije wszystkich, próbuję wszystko zniszczyć, wpada co chwile w jakąś furie..
Podobno to bunt dwulatka.. on ma 2 i pół roku.. Razem z mamą go nie poznajemy.
Pojechalyśmy z nim na salę zabaw i próbował bic dziewczynkę która nic mu nie zrobiła i była plecami do niego..
Mamusie które przeżyły takie coś mają jakieś porady? Jak nad nim zapanować? kiedy to przejdzie?...
Nie jadę za tydzień chyba do niego bo tylko się denerwuje... i oberwałam drewnianym mloteczkiem w głowę z drugiego końca pokoju... bolało. ..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Musicie znaleźć na niego metodę, dzieci nie radzą sobie często z emocjami właśnie tak jak dzag pisze. Nie możecie pozwalać na takie zachowania. Przede wszystkim konsekwencja i to żelazna. Ile macie różnicy wieku? U mnie 19 lat ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry