Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe no ja to aż tak to nie... twoje maleństwo jest konkretne a ja znowu zdrowe jedzenieJa non stop słodycze! i nie zdrowe jedzenie...
Wczoraj frytki z kiełbasa... dzisiaj smażone i pierogi i kaszanka... Az się martwię czy nie zaszkodze tym... no ale co zrobić jak tylko na to mam ochotę... [emoji14]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
I proszę... Dlatego chce się dowiedzieć jak będzie pewne na 100%Mpja kumpela mieszkajaca w UK dowiedziała się dziś, że dziewczynka a cały czas miała myśli, ze to on
Mnie się wydaje że organizm ma inne zapotrzebowanie kaloryczne i w ogóle.. najważniejsze to umiar ja też z tych co słodycze i pomarańcze jedzą, z córką też tak miałam chociaż ciągle mam nadzieję że tam facecik siedziJa non stop słodycze! i nie zdrowe jedzenie...
Wczoraj frytki z kiełbasa... dzisiaj smażone i pierogi i kaszanka... Az się martwię czy nie zaszkodze tym... no ale co zrobić jak tylko na to mam ochotę... [emoji14]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mama do kwadratu ty też będziesz miała dużą różnicę w wieku! fajnie to będzie wyglądało my z takimi maluszkami a obok takie duże dzieciMOże ktoś się odważy powiedzieć, ale ja bym Chyba w to do końca nie wierzyła.
Mi już dwa tygodnie tak się chceJa tak miałam jakieś 2 tyg temu teraz to wszystko wróciło do normy i nie mam jakiś szczególnych smaków i wody też trochę mniej piję.
Super! Nie mogę się już doczekać! Test pappa też robię....i trochę dygam.Hej.
Ja po prenatalnych [emoji5].
Dzidziuś 6,2 cm.Serducho 153/min. Przeziernosc, kość nosowa i reszta przepływów w normie. Więc mam pod sercem zdrowego człowieka. Pani doktor. ..przecudowna kobieta. Wszytko pokazała, wytłumaczyła i robiąc badanie co chwilę mówiła " pokaż cioci co tam u Ciebie".Padlismy że szczęścia. Nazwała nasze bobo nagrzeczniejszym dzieckiem. ..tak pięknie się ustawilo i wspolpracowalo że całe badanie trwało 15 min.
Pobrali krew na test podwójny. Za 10 dni wynik. Ale nie spodziewam się tam niczego innego.
Kolejne badanie 21 marca.
Jestem taaaka szczęśliwa.
Foto w wątku
Też mi się tak wydaje najważniejsze że jest okiMówi że to za wcześnie. Bo i u chłopca i u dziewczynki w 12 tyg odstaje coś między nóżkami
Ja też mam nadzieję ale raczej chyba nici z tegoMnie się wydaje że organizm ma inne zapotrzebowanie kaloryczne i w ogóle.. najważniejsze to umiar ja też z tych co słodycze i pomarańcze jedzą, z córką też tak miałam chociaż ciągle mam nadzieję że tam facecik siedzi
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom