reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny a na prenatalne z pełnym pęcherzem wam kazali czy nie ma znaczenia? Próbowałam się dzisiaj dodzwonić tam gdzie będę robić, ale z marnym skutkiem.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja całe życie kocham słodycze. Ale teraz to jem rekordowe ilości.. na przemian że slonym popcornem lub słonymi frytkami. Właśnie maz przyniósł mi na zamówienie pączka, lizaka i popcorn a w garnku już się frytki robią [emoji14]
Ja cały czas mam myśli że to ON ale słodkie zaprzecza [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi lekarz jak powiedział w 12 tyg,że syn to był. Teraz mi powiedział,że dziewczynka,ale mówi,że jeszcze za 4tyg potwierdzi.

Ja kocham pomarańcze i sok z nich [emoji3]

@Angelika:) ja jadłam też wczoraj paluszki rybne i frytki, czasem zjem pizzę, ostatnio byłam w kfc

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja całe życie kocham słodycze. Ale teraz to jem rekordowe ilości.. na przemian że slonym popcornem lub słonymi frytkami. Właśnie maz przyniósł mi na zamówienie pączka, lizaka i popcorn a w garnku już się frytki robią [emoji14]
Ja cały czas mam myśli że to ON ale słodkie zaprzecza [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Moj zestaw mniam!

Mahoniowa co 2 lub 3 h karmienie.W międzyczasie zmiany pieluszki.Jak będziesz miała szczęście to dzidziuś będzie spać między karmieniami a jak nie to będzie płakał a Ty będziesz próbowała go uspokoić wszelkimi sposobami.No i w nocy to samo.Więc korzystaj póki możesz bo z urodzeniem pierwszego dziecka zapomnisz co to znaczy leżeć i pachnieć.W każdej kolejnej ciąży już nie będziesz miała na to za bardzo czasu.
Kurektyna zwłaszcza tu w UK gdzie dzieci zaczynają edukację czyli szkołę w wieku 5 lat.Moja Emi jest już w 2 klasie a nadal bawi się lalkami.Jest czas i na zabawę lalkami i na naukę pisania i czytania.
Ja też się bawiłam lalkami barbie w wieku 13 lat ale to tylko dlatego że dopiero wtedy Barbie dotarło do pewexów w PL...jestem dzieckiem PRL.Pewnie większość z Was nawet nie wie co to jest pewex.
Tu w UK to norma plan porodu.Piszesz tam co życzysz sobie w czasie porodu a czego nie np.że nie chcesz transfuzji lub znieczulenua itp.Oczywiście to tylko plan a życie sobie swój plan napisze.
W PL ten plan porodu to nowość.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A to u nas było inaczej bo mąż był dla mnie dużym wsparciem zwłaszcza przy pierwszym dziecku.Wiedzia jak małą odbić po karmieniu i nie bał się kąpać Emi.To dlatego że miał 12 lat jak urodził mu się najmłodszy brat i nieraz pomagał mamie.
Angelika chybz jeszcze za wcześnie na czucie ruchów.Początkowe rzeczywiście to jest bardziej takie łaskotanie niż konkretne kopanie.
No poród w wodzie to bajka.Tu w UK to norma ale nie dla mnie bo musiałam mieć porody wywoływane.

reklama
Ja napewno jeszcze nic nie czuję.W pierwszej ciąży ruchy poczułam w 20 tc.W drugiej w 16 tc.
A u mnie dziś zapiekanki na kolację było.Ale się obżarłam.
Angelika to pewnie jelita zwłaszcza że czujesz to w tym samym miejscu.

Do góry