reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Trzymaj się! Na to nie ma reguły. 9-10 tydzień ponoć męczą najbardziej. Oby szybko minęło. Mi pomagała na mdłości tylko gorąca woda z imbirem i miodem ale ponoć trzeba pić regularnie.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Już minęły Ci mdłości? W ogóle ta nazwa mdłości. Kto ją wymyślił. Jest mylaca, a ze niby tak człowieka coś muli jak po nieswiezym paczku. Ja tak sobie wyobrażałam. A to normalnie jak zatrucie pokarmowe z dreszczami i osłabieniem. To żadne mdłości to jak ostra jelitowka [emoji3] [emoji20]

Ja od 5 tyg jestem na zwolnieniu takze daje rade. Tylko zakupy i dom. Wczoraj poszlam do znajomej. Ale pol wizyty przesiedzialam w wc. Nie ma sensu.

@Mahoniowa też się nad tym zastanawiam. Ja ani w pierwszej ciąży, ani teraz nie mam typowych objawow. Ciążę z synem przeszłam tak jak bym w niej w ogóle nie była. Teraz co prawda jest trochę gorzej, ale w porównaniu z waszymi mdłościami, wymiotami i innymi dolegliwościami to mały pikuś.
Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie, ale co się namęczysz biedna..

@atfk jedźcie ostrożnie. Powodzenia na wizycie[emoji6]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry[emoji5].
Ja szykuję się na prenatalne.
Trzymajcie kciuki. Mam o 12:30
Straszna ślizgawica u nas dziś więc musimy wyjechać wcześniej, a mamy prawie 100km.
Miłego dnia

Powodzenia ! :)
No w wawie i pod podobno szklanka na drodze, stłuczki a tym samym korasy standardowo:/
To powolutku !:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję wizyt super ze dzieciaki rosną.

Co do sprzatania ja sobie odpuscilam mam w nosie ja będę sprzątać a oni w d. ... maja dzieciaki chaos w swoim pokoju jak nie ogarną na wieczór to ja im w dzień nie sprzątam czekam aż z placówek wrócą i nie ma przepros. Ja muszę zrobić porządek w mojej szafie i przed ciążowe ciuchy na strych wynieść niech czekają. Jeszcze nie wiem gdzie zrobie miejsce dla dziecka mam nadzieje że jakoś szybko pójdzie nam budowa bo teraz strasznie ciasno się zrobi najgorsze jest to ze nawet łóżeczka nie mamy na razie gdzie postawić
My póki co też będziemy mieli mało miejsca i muszę zrobić jakieś na ciuszki dla małej, nie mam pojęcia kiedy skończymy budowę, na razie jedziemy bez kredytu, bo mamy gdzie mieszkać i nie spieszy się , póki co mury stoją syrop zalany, wiosna zdało by się dach zrobic. Miałam czekać z dzieckiem do zakończenia budowy,ale stwierdziłam,że nie ma sensu ,bo nie wiadomo ile to potrwa a lata lecą. Jakoś damy radę [emoji3]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry