reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
emikaa - czytałam tę książeczkę, gdzieś ją w sieci w pdf kiedyś znalazłam, czytałam i płakałam

luska1979 - synek chodzi do zwykłego przedszkola od września zeszłego roku, w grupie oprócz wychowawczyni jest jeszcze pani, asystent.

GuaRaNa - nie szalej z tymi porządkami,

edit
emikaa o widzę że też znalazłaś:)

reklama
emikaa - czytałam tę książeczkę, gdzieś ją w sieci w pdf kiedyś znalazłam, czytałam i płakałam

luska1979 - synek chodzi do zwykłego przedszkola od września zeszłego roku, w grupie oprócz wychowawczyni jest jeszcze pani, asystent.

GuaRaNa - nie szalej z tymi porządkami,

edit
emikaa o widzę że też znalazłaś:)

:) nio gdzieś wyszperalam :)
I tez sie popłakałam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Melduję się.
Wizyta mnie rozczuliła jak zobaczyłam że z mojej plamki zrobił się mały człowieczek.Tak machał rączkami i kopał non stop że mi szczęka opadła. Ma 5,9 cm (z nóżkami 9).
Serduszko biło. Według mojego gina wszytko z bobo Oki. Ale jutro szczegółowe badania więc będzie stresie ale raczej mniejszy. Trochę się uspkoilam widokiem.
Póki co łożysko mam trochę źle usadowione, ale moze junior be przepchnie do góry.

Super! Gratuluję atfk i Aga.
Patik80 właśnie dlatego odgruzowuję już od dziś po kawałku. Rany pewnie myślicie że nie wiadomo jaki syf mam w domu ;) mam po prostu duży metraż i należymy do balaganiarzy[emoji23]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Luska, ja przed tą ciążą właśnie też kwasu foliowego nie brałam, bo tak samo nie była planowana. W tamtych ciążach to kilka miesięcy brałam, jak się staraliśmy :-D

Natalkuś, bo to chyba wiedzą tajemna :-p Ja dostaje wiadomości na mejla, bo kiedyś już brałam udział w tych warsztatach. Jutro tam sobie zadzwonię to Ci powiem czy są jeszcze miejsca.

Aluska22, jak dobrze, że po wizycie same dobre wieści :-)

Beata1313, super spodnie!!!! i jeszcze jaka cena!!!! U nas nie do pomyślenia... Aaaaale Ci zazdroszczę :-p

25_pixels, to może taka strona z przepisami Ci podejdzie: Link do: I want to be like Wonder Woman :-)

Jeszcze 3 strony... Ale woda w wannie mi wystygła :-D Przerwa.

reklama
Super! Gratuluję atfk i Aga.
Patik80 właśnie dlatego odgruzowuję już od dziś po kawałku. Rany pewnie myślicie że nie wiadomo jaki syf mam w domu ;) mam po prostu duży metraż i należymy do balaganiarzy[emoji23]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie nic nie ruszy...my mamy mały metraż a co posprzatamy to zaraz syf się robi z powrotem... ja nie wiem jak to sie dzieje??? Ja rano jak odwiozę mała do przedszkola, to muszę porzadnie ogarnąć, bo rodzice i tesciowie po dniu babci i dziadka mogą wpaść na kawkę, wiec wypada przyjąć Ich we względnym porzadku.
Najbardziej denerwuje mnie to że mój dzieck zamiast brać przykład z taty i sprzatać po sobie to postanowiła być taką bałaganiarą jak ja!!! Jak mi działa na nerwy jak posprzatam jej w pokoju a następnego dnia jest taki pierdolnik że się rzygać chce!!! Dziś sprząta pokój od 16.00 sprzata znaczy znajduje sobie w tym czasie 1000ciekawszych rzeczy!!! A do tego włacza się mój ciążowy brak cierpliwości. O Boziu nawet nie wiecie jaka jestem wsciekła! Wlazłam do wanny żeby na chwilę ochłonąć, bo wyjdę z siebie i stanę obok.... Jak nie posprzata wyniosę jej jak będzie w przedszkolu wszystko co ma w bałaganie!
Sorki ale potrzebowałam się wyżalić!!!!

Do góry