Truskaweczka2017
Moderatorka
@Adeline89 brałam w ciąży z synkiem. A co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak umawiałam wizytę to miałam różnicę w terminach 3 dni i ustawiałam tak żeby w jednym i drugim się mieścić. Poza tym nie chciałam blisko końca bo wtedy też nie zawsze już przezierność wychodzi jednoznacznie. A Ty duża masz różnicę w terminach? Mi na ost usg się pokryło z OM więc już nie mam problemu
Bo zastanawiam się czy brać a kupiłam. Tam jednak tran dodatkowo, ostatnio ciągle mnie coś bierze mimo jedzenia owoców myślałam że może to mi coś da@Adeline89 brałam w ciąży z synkiem. A co?
Emikaa nie czytałam tej książki.Może gdzieś ją dorwę. Choć od strony życiowej pewnie już ekspertem jestem od autyzmu.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciesze sie kochana dbaj o siebie !!!Kochane !!! Melduje sie z domu jest ok, bo najważniejsze maluch żyje serdusZko bije, machał rączkami i nóżkami krwawienie ustało, jakieś brązowe reSztki wychodzą, moze z macicy, moze krwiak był, którego nikt nigdy nie widział, lekarz tylko powiedział ze 30% ciąż krwawi i ze jak ciąża żywa to nic z tym sie nie robi. Jak jest prawidłowa to bedzie ok i krwawienie jej nie straszne. Łatwo mu mówić, tym bardziej jak jedno poronienie ma sie za sobą:/
No ale jest ok!
Mam sie oszczędzać, leżeć, zero współżycia.
Dopiero teraz pisze, bo weszłam dopiero ok 23 do gabinetu, a był z nami na IP mój mały i oglądał bajki usypiając bidoczek i rozładował mi telefon, a jak tylko dojechaliśmy do domu ja sie położyłam od razu,nawet sie nie rozbierając
Dziękuje raz jeszcze wszystkim za wsparcie !!!!:**** dużo daje jak sie czyta ze bedzie ok, samemu tracąc juz nadzieje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam termin porodu na 8.08 i umówiliśmy sie na 26, i juz miałam przekladac na 24 zeby wczesniej bylo, ale juz zostawiliśmy mam nadzieję ze nie będzie za późno. Jezeli dobrze patrzę to moje dziecie na 1 usg bylo pol tyg młodsze niż wd om. A teraz na drugim było pol tyg srarsze niż niz wd om. Tak czy siak w przedziale się zmieszcze.No proszę ja mam wizytę 23.01 i też wyszukałam w necie, przekonało mnie że ma miedzynarodowy certyfikat Fetal Medicine w zakresie usg genetycznego pierwszego trymestru
@Dzag ja mam prenatalne w 12t5d termin mam na 2.08 Ty masz na koniec sierpnia? Bo naprawdę różnica w terminach jest ogromna