reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dziś byłam na 1 usg genetycznym na nfz, bo będę miała jeszcze prywatne 24.01.
Z dzidzia wszystko Ok na szczęście:) doktor poleciała test PAPPA, który pewnie wykonamy.
Dzidzia ma 5.5 cm i z 11.5 tci, przesunęło mi się na 12.1tc, wiec termin mam teraz na 27 lipca. Ale wstrzymam się z pozegnaniami na forum do 24.01, zobaczymy co moja gin powie za tydzień.
Dziewczyny nie na co się bać usg, wszyzstko będzie dobrze! :)

reklama
Niezła historia o rety [emoji16]
W pewnym momencie człowiekowi jest wszystko jedno chyba.
Pamiętam jak chodziłam po korytarzu po cc na wpół zgięta z dupą na wierzchu w szpitalnej na krótkiej koszuli, z wkładka poporodową między nogami bez majtek ! Nie obchodziło mnie jak wygladam i kto mnie widzi, byłam jak zombie po 3 dniach bez snu (aha, szłam po mrożone liście kapusty do szpitalnej lodówki bo mi się zator mleczny robił w cyckach a mały nie umiał ssać)

Musiałam polubić.. uwielbiam takie historie z dupami na wierzchu :D to tylko pokazuje co poród robi z kobietami :D

reklama
Do góry