Czuje, że się dużo od Was dowiem [emoji4][emoji4] w grupie siła
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Licze na to że nic sie z nimi nie dzieje aż zasięgne opini biorąc pod uwagę że to polski wyrób a i myk z magnesikami opatentowały to licze na to ze jakość powinna współgrać z ceną Oj tam pozostał kupie sobię tańsze a ta jedna do porodu będzie wypasiona...hehe... chociaż myślę ze P za głowę się złapie jak Mu ją pokaże[emoji16]A jak te magnesy po praniu?
To trzeba by bylo miec takie 4. Bo pamietam ze sie pocilam. A to mleko bokiem gdzies poleci.
Właśnie się zastanawiam jak się jeździ bez skretnych kół, dla mnie niewyobrażalne[emoji16]Nie jest właśnie lekki, ale wcale mi na tym nie zależało. Kierowalam się opiniami Link do: Emmaljunga Emmaljunga Smart Duo Combi opinie - bangla.pl i tym, że jest to wózek klasyczny i porządnej marki. Najeździłam się wózkami bliskich osób i prowadzenie tych wydziwianych nie należy do przyjemności. Wygoda dla dziecka też wątpliwa. Postanowiłam żadnych skretnych kół. Głęboka gondola na klasycznym podwoziu. Użyteczność wyjdzie w praniu. Zobacz załącznik 791812 Tak wygląda spacerówka