reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A jak te magnesy po praniu?
To trzeba by bylo miec takie 4. Bo pamietam ze sie pocilam. A to mleko bokiem gdzies poleci.
Licze na to że nic sie z nimi nie dzieje aż zasięgne opini:) biorąc pod uwagę że to polski wyrób a i myk z magnesikami opatentowały to licze na to ze jakość powinna współgrać z ceną:) Oj tam pozostał kupie sobię tańsze a ta jedna do porodu będzie wypasiona...hehe... chociaż myślę ze P za głowę się złapie jak Mu ją pokaże[emoji16]

Kurektyna ja też bym chciała rodzić w domu ale że obydwa porody miałam wywoływane to marzenie ściętej głowy.Z tego samego powodu nie mogłam rodzić w wodzie a bardzo chciałam.
Koszulka boska.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatnio miałam 2kg na minusie.
To ja serio jestem dziwna bo porodu się nie boję, za pierwszym razem też się nie bałam. Rodziłam bez znieczulenia i teraz też zamierzam. Boję to ja się tego, że nie daj boże będę musiała mieć cc :/ oby znowu udało się naturalnie :)
@Mahoniowa a dla mnie skrętne koła to podstawa. Nie wyobrażam sobie manewrowania wózkiem bez takich kół np w sklepie. Ale co kto lubi :p
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;)

Ja też bardzo bym nie chciała mieć cc.Już w poprzedniej ciąży wisiała ta groźba nade mną bo mała była w pozycji breach aż do 36 tc.Nie wiem jak jej się udało przekręcić tak późno tym bardziej że też małych rozmiarów już nie była bo urodziła się z wagą 4,5 kg.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jest właśnie lekki, ale wcale mi na tym nie zależało. Kierowalam się opiniami Link do: Emmaljunga Emmaljunga Smart Duo Combi opinie - bangla.pl i tym, że jest to wózek klasyczny i porządnej marki. Najeździłam się wózkami bliskich osób i prowadzenie tych wydziwianych nie należy do przyjemności. Wygoda dla dziecka też wątpliwa. Postanowiłam żadnych skretnych kół. Głęboka gondola na klasycznym podwoziu. Użyteczność wyjdzie w praniu. Zobacz załącznik 791812 Tak wygląda spacerówka
Właśnie się zastanawiam jak się jeździ bez skretnych kół, dla mnie niewyobrażalne[emoji16]

reklama
Koszula fajna, ale szkoda by mi jej było do porodu. Jakoś mam wrażenie, że przy porodzie sn po wszystkim będzie się nadawała do wyrzucenia ;) Gdzieś mama ginekolog pisała, że do porodu lepiej jakaś byle jaka do której przywiązane nie jesteśmy w razie konieczności wyrzucenia ;)

Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry