reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
klusek Super! Opisałam troszkę w wątku z wizytami wszystko w porządku, widziałam serduszko, ale nie słuchaliśmy go. Maluszek ma już małe rączki nóżki no piękny jest. Dowiedziałam się jeszcze tylko, że owulacja z lewego jajnika i że teraz to już będzie dobrze. Tak się jakoś mojemu ginekologowi wyrwało hehe, miał ze mną troszkę przejść więc wiem o co mu chodziło. Wiek wczoraj określił na 9tc i 1d czyli dokładnie wg moich obliczeń termin 20 sierpień, a 13 lutego kolejna wizyta.

reklama
Właśnie zwlekam się z łóżka na miekich nogach. Stracha mam przed ta wizytą.

Co do wagi ostatnio ważyłam się 2giego dnia świąt 68.5 kg przy 167cm i jakoś ta niewiedza mi się podoba. Mam nadzieję, że waga stoi w miejscu bo oprocz wiekszych cycochów spodnie mam luzniejsze i bluzki w tali i rękawach jakoś tak bardziej wiszą nie wspomnę o mniejszym sadelku na oponce xD

Koko jak po wizycie???

Kurektyna takich koszul pelno w sklepach bokiem rozpinanych. Nawet w chinczyku widzialam. I duzo tansze
O nie! To inna bajka:) Poczytaj sobie o tej konkretnej![emoji38] Ma np wszyte magnesiki zeby zapiac na moment zanim odlozysz maluszka i nie musisz szarpać sie z guzikami, pozatym jest rozpinana na plecach zeby wrazie czego przy porodzie latwiej zdjąć ma granatowy kolor ktory nie wyglada zle nawet jak sie zmoczy! I ma kieszenie!!!!
No i jest po prostu ładna!!![emoji16] Biorac pod uwagę ze Bede karmic napewno mi sie na dłużej przyda!!! A pozatym planuję jeszcze przynajmjiej 1 dziecko w niedalekiej przyszłości:)
Koleżanka taką miała i była bardzo zadowolona!!!
Na dniach kuzynka rodzi i z tego co wiem ma ją, więc będę miała opinie z pierwszej ręki[emoji16]

A jak te magnesy po praniu?
To trzeba by bylo miec takie 4. Bo pamietam ze sie pocilam. A to mleko bokiem gdzies poleci.

Ja też się porodu boję.Chyba każda kobieta się boi.Ale z drugiej strony obydwa porody to były najpiękniejsze chwile mojego życia.Wszystko byłoby ok gdyby nie ten ból.
Marii napewno nie zadusisz dziecka dużymi piersiami...moje też są duże i spokojnie udawało mi się karmić obydwoje dzieci.
Guarana mój drugi poród był o wiele szybszy niż pierwszy i lepiej go zniosłam bo też wiedziałam co robić by sobie pomóc w ulżeniu bólu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo
Mi przybyło 3kg, a jestem 10tc Wiec bardzo dużo. Piersi mam ogromne[emoji53] liczę na to, że jak skończę 12tc to ruszę na nordic walking bo teraz się boje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam [emoji4] jestem zupełny świeżak, dlatego chciałabym do Was dołączyć [emoji4]
Jestem obecnie w 10tyg, planowany termin na 22.08. Nie mając zbyt dużej wiedzy, ponieważ jest to pierwsza ciąża boje się o wszystko... chętnie przyłącze się do forum [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj kochana :):) ja na 19 sierpnia trzeci dzidzia:)

Do góry