reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witaj pamqsku.
Szatnia mojej Wikusi też taka mała jest ale rano to mąż ją odwozi w drodze do pracy.A ja odwożę Emi do szkoły.Taki mamy podział.No chyba że mąż ma wolne to jedziemy razem jednym autem i wtedy ja odprowadzam Wiki a mąż jest z Emi w aucie bo Emilka zaczyna pół godziny później szkołę niż Wiki przedszkole.
Dzag82 nie zazdroszczę Ci odwożenia synka z 2 małymi szkrabami.
Moje na szczęście obydwie od sierpnia będą już w tej samej szkole.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Stare, ale może jeszcze ktoś nie zna ;-) ;). Wszystko takie prawdziwe :laugh2: Link do: Macierzyństwo, na wesoło! ;-)

Właśnie rozmawiałam z kumpela. Dowiedziała się o mojej ciąży. No i wiecie mówi z przerażeniem w głosie: i co teraz zrobisz?pamietaj póki możesz poświęcaj jak najwiecej czasu i bądź bardzo wyrozumiała dopóki nie urodzisz. Psy tego potrzebują. Na co ja zareagowałam niekontrolowanym śmiechem. I mówię: kobieto! Ogarnij się. Toz ja oprócz psa mam przede wszystkim dziecko jeszcze w domu. I jemu należy się mój czas i uwaga w pierwszej kolejności. A nie psu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] No ale to ta sama osoba która próbowała mi wytłumaczyć ze ona na rzęsach chodziła bo jej szczeniak przez 4 TYGODNIE piszczał jak go kupili. A ja przecież do 18 miesiąca co noc tylko wstawałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji38] i do tej pory jeszcze czasami wstaję [emoji33]
Niektórzy twierdzą ze psa mieć jest ciężej jak dziecko [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hey dziewczyny!
Ja to chyba wiem co będę miec bynajmniej mi się wydaje po moich checiach na słodkie będzie kolejna dziewczynka! Ale nie ważne co ważne by zdrowe bylo:)

reklama
Dzień dobry weekendowo !:) witam sie po dłuższej przerwie, ale jakoś nie miałam weny do pisania i czasu na l4 :):)ale podczytywałem Was troszkę.

Z tego co udało mi sie wychwycić;
@DigitalGirl :( trzymaj sie kochana! To boli, i moze to nie proste, bo strach pozostanie, ale z doświadczenia podeszlabym do sytuacji tak, ze widocznie groszek był za słaby, moze miał wady,i dla niego oraz dla Ciebie lepiej, ze stało sie to teraz. Ustąpił drogi dla kolejnej mocnej zdrowej fasolki :)

Pozostałym dziewczynom ogólnie gratuluje dobrych wieści, udanych wizyt i awaryjnych sytuacji zakończonych pozytywnie :)

Ja jestem po wizycie czwartkowej, podejrzałam malucha, 2 cm, tętno 175 ( tak, tez sie przestraszyłam ze wysokie, ale norma w tym wieku ciąży ponoć). Człowiek na chwile sie uspokoił, ale juz odliczam czas do kolejnej wizyty, za 3 tyg sie umówiłam.
No i muszę powtórzyć glukozę :/ Na czczo wychodzi mi idealna zawsze i zastanawiam sie czy nie wypić w domu tej dawki 75 g i za 1 h jechać na pobranie. W domu jakoś bardziej moglabym walczyć z ewent odruchem wymiotnym:) tak mi sie wydaje :)

A po za tym zapisałam sie na hiszpański :) ot tak sobie wymyśliłam :) żeby siedzenie w domu jakoś wykorzystać :)

A i kupiłam kamień do pizzy, i jestem w trakcie testowania:):)i powiem wam ze juz po 1 razie widac ogrooooomna różnice w cieście. Nie wiem czy któraś z Was tez robi pizzę domowe ?

No to życzę przyjemnej soboty:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry