reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witajcie! Nie no,nie nadrobie!!! Jeden dzien mnie nie bylo a tu tyle wpisow!!! Ja nie mam nawet kiedy tu zagladac :-( moj dwulatek pochlania mnie do reszty,a ja uwielbiam spedzac z nia czas :-) dzis bylam w pracy pozegnac sie z dziecmi, wycalowalam Je a w zamian dostalam piekne laurki :-) juz mi ich brak!!!!
Samopoczucie mam nadal kiepskie, nudnosci nie puszczaja,,moglabymnic nie jesc, ale sie zmuszam...wizyta u gin juz w pon

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez pracujesz w przedszkolu?

reklama
Ja mało skrobie bo jestem u mamy i braciszek daje mi popalić [emoji12]
Witam nowa mamusie. ;)

@DigitalGirl bardzo mi przykro. Trzymaj się jakoś. Ciężko mi powiedzieć cokolwiek innego bo żadne słowa tu nic nie pomogą :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do nosideł, to my mamy z angel baby. Jest dużo tańsze niż tula czy manduca, a też polecane ze względu na prawidłowe ułożenie nóżek w pozycji "żabki". Tutaj fajnie jest opisana różnica pomiędzy nosidłem a wisiadłem:
Link do: Nosidło ergonomiczne a wisiadło

@pamqsku Witam nową koleżankę :)

@DigitalGirl bardzo mi przykro. Nie potrafię sobie wyobrazić nawet Twojego bólu. Musisz być silna. Pamiętaj, że masz w nas zawsze oparcie.

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do nosideł, to my mamy z angel baby. Jest dużo tańsze niż tula czy manduca, a też polecane ze względu na prawidłowe ułożenie nóżek w pozycji "żabki". Tutaj fajnie jest opisana różnica pomiędzy nosidłem a wisiadłem:
Link do: Nosidło ergonomiczne a wisiadło

@pamqsku Witam nową koleżankę :)

@DigitalGirl bardzo mi przykro. Nie potrafię sobie wyobrazić nawet Twojego bólu. Musisz być silna. Pamiętaj, że masz w nas zawsze oparcie.

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Artykuł super :) moja koleżanka miała kiedyś angel baby, jakiś czas temu macałam, młodego wsadziłam i jakoś tak nie byłam przekonana, coś mi nie pasowało, może wtedy źle dociągnęłam, nie wiem, może też dlatego, że do chusty byłam przywiązana. Dlatego teraz się na Tulę uparłam, miałam okazję nosić i się zakochałam :D

Do góry