reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
No primark też jest fajny Justyna.Rzeczy dla dzieci są super i tanie.
Dobra lecę ogarniać dziewczyny.
Ja dziś lenię się bo mąż w domu.
No i tradycyjnie musiał drzemkę zaliczyć.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurektyna no moja Domi byla aniolem. Teraz pewnie bedzie inaczej ;)
Też nie narzekam na moją mała! Była złota tylko lubiła pocycać i nie było opcji że zaraz mi na szczęście to nie przeszkadzało! W pierwszym okresie kapiel wyglądała tak: Cycanie(chodz teoretycznie nie powinno sie przed kąpielą) relaksująca kąpiel-zawiniecie w recznik -cycanie... bez cyca przed nie dało by się wykąpać, bez cyca po ubrać ot taka była żarta[emoji13] Na szczeście dzieki temu że ulewała to się nie "zapasła" Pozatym marzę zeby to dziecko też było takie jak Ona!!! Ale coś czuję że za dużo by było mojego szczęścia i trafię na diablątko[emoji16] Ale jakie by nie było to i tak będę kochać z całych sił!!!

Kuretynka fajne wiadro i dzieciak :-) podziwiam za pieluchy wielorazowe! Moje dużo srał (alergia pokarmowy) wiec tylko jednorazowe :-)
A co skóry ze starszym lecę na emolientach (ma AZS) to dla bobasa też ich będę używać
luska1979 jak ja ci zazdroszczę UK. Pamiętam jakie tam są tanie ubranka i porządne, a w primarku to jak za darmo. W Polsce jest masakra cenowa, jak chodzę po sieciówkach typu h&m to mi się w żołądku przewraca od tych cen! A ubranka jak kopie ubrań dla dorosłych, lans i ohyda, dla dziewczynek to jak dla małych prostytutek normalnie.
Wiadro super sprawa!!!
Młoda uwielbiała się w nim kąpać w sumie było w ciągłym użytku do ok 2lat bo jak była starsza chciała ze mna brać prysznic pod to żeby nie marzła jak nie puszczalam wody siedziała w wiadrze[emoji16]
No i przy uzywaniu emolientow wychodzi ekonomiczniej, bo mało wody idzie w zwiazku z czym i płynu mniej się wlewa wiec też dość długo się w nich kąpała[emoji2]

Smyk tez nie lepszy... chociaż są sklepy jak mothercare, manolo&manola, okaidi tam są dopiero kosmiczne ceny. Chciałyśmy kupić coś na prezent ostatnio dla tej mojej koleżanki z pracy i za zwykłą koszulkę rozpinaną z boku chcieli około 70-120 zł

w tkmaxx mozna czasem upolować coś fajnego. Upolowałyśmy tam kocyk za 20 zł. i taki fajny ręczniczek z czułkami żyrafki za 35 zł.

reklama
Truskaweczka
Zgardzam się, gorzej że w Piasecznie nie znalazłam nic sensownego z ciuchaczy... zato w Wawce mam swoje ulubione, tylko jak pracuje cierpię na brak czasu na buszowanie tam!!! Przed urodzeniem Lenki mieszkałam w Wawie i nie pracowałam wiec mogłam sobie latać nawet i codziennie... Ale jak już pójdę na wiosnę na zwolnienie to zaszaleję!!!![emoji16][emoji16][emoji16]

Do góry