reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
No primark też jest fajny Justyna.Rzeczy dla dzieci są super i tanie.
Dobra lecę ogarniać dziewczyny.
Ja dziś lenię się bo mąż w domu.
No i tradycyjnie musiał drzemkę zaliczyć.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurektyna no moja Domi byla aniolem. Teraz pewnie bedzie inaczej ;)
Też nie narzekam na moją mała! Była złota tylko lubiła pocycać i nie było opcji że zaraz mi na szczęście to nie przeszkadzało! W pierwszym okresie kapiel wyglądała tak: Cycanie(chodz teoretycznie nie powinno sie przed kąpielą) relaksująca kąpiel-zawiniecie w recznik -cycanie... bez cyca przed nie dało by się wykąpać, bez cyca po ubrać ot taka była żarta[emoji13] Na szczeście dzieki temu że ulewała to się nie "zapasła" Pozatym marzę zeby to dziecko też było takie jak Ona!!! Ale coś czuję że za dużo by było mojego szczęścia i trafię na diablątko[emoji16] Ale jakie by nie było to i tak będę kochać z całych sił!!!

Kuretynka fajne wiadro i dzieciak :-) podziwiam za pieluchy wielorazowe! Moje dużo srał (alergia pokarmowy) wiec tylko jednorazowe :-)
A co skóry ze starszym lecę na emolientach (ma AZS) to dla bobasa też ich będę używać
luska1979 jak ja ci zazdroszczę UK. Pamiętam jakie tam są tanie ubranka i porządne, a w primarku to jak za darmo. W Polsce jest masakra cenowa, jak chodzę po sieciówkach typu h&m to mi się w żołądku przewraca od tych cen! A ubranka jak kopie ubrań dla dorosłych, lans i ohyda, dla dziewczynek to jak dla małych prostytutek normalnie.
Wiadro super sprawa!!!
Młoda uwielbiała się w nim kąpać w sumie było w ciągłym użytku do ok 2lat bo jak była starsza chciała ze mna brać prysznic pod to żeby nie marzła jak nie puszczalam wody siedziała w wiadrze[emoji16]
No i przy uzywaniu emolientow wychodzi ekonomiczniej, bo mało wody idzie w zwiazku z czym i płynu mniej się wlewa wiec też dość długo się w nich kąpała[emoji2]

Smyk tez nie lepszy... chociaż są sklepy jak mothercare, manolo&manola, okaidi tam są dopiero kosmiczne ceny. Chciałyśmy kupić coś na prezent ostatnio dla tej mojej koleżanki z pracy i za zwykłą koszulkę rozpinaną z boku chcieli około 70-120 zł

w tkmaxx mozna czasem upolować coś fajnego. Upolowałyśmy tam kocyk za 20 zł. i taki fajny ręczniczek z czułkami żyrafki za 35 zł.

reklama
Truskaweczka
Zgardzam się, gorzej że w Piasecznie nie znalazłam nic sensownego z ciuchaczy... zato w Wawce mam swoje ulubione, tylko jak pracuje cierpię na brak czasu na buszowanie tam!!! Przed urodzeniem Lenki mieszkałam w Wawie i nie pracowałam wiec mogłam sobie latać nawet i codziennie... Ale jak już pójdę na wiosnę na zwolnienie to zaszaleję!!!![emoji16][emoji16][emoji16]

Do góry