reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dlatego najlepsze są lumpeksy :D

Ja tam nic dla siebie wygrzebać nie umiem, może jak za ciuszkami się rozejrzę będzie lepiej a jak nie to mam do tego specjalnego ludźia... Czytać mamę. Jest mistrzynią w wynajdywaniu perełek. Sama jest super size plus i w normalnych sklepach nic nie kupuje ale zazwyczaj jak idzie na łowy to wszystko prawie nowe lub z metkami.

reklama
Ja mam na osiedlu super lumpeks. Ale baby to sie az tam tluka:rofl:. Ale zaryzykuje. Nie raz tam dorwalam cos z nexta dla Domi i bylo niezniszczalne

Na razie co 2gi dzień olejek arganowy bo taki po prostu mam w domu pod ręką, a jak brzuszek zacznie rosnąć będzie bio oil codziennie. W 3 trymestrze pewnie rano palmers kakaowe masło a wieczorem bio oil. U mnie dziewczyny chwaliły sobie palmersa i koleżanka jak się dowiedziała, że będę mamą dała mi w prezencie razem ze skarpetkami dla niemowlaczka. Ale teraz jak wąchałam to jak dla mnie mega śmierdzi aż mdli :D

Ja kupiłam produkty z hippa bo akurat było w promocji i olejek też z tej samej firmy Ale następny zakup tez bio pół bedzie

Hej dziewczyny, trochę mnie nie było... praca dom remont nie ogarniam już. Zatrzymałem się na 300 wiadomości waszej i nie dam rady przebrnąć przez wszystko za co straaaasznie przepraszam... :)

Mam problem, czy któraś z was może polecić dobrego ginekologa z Warszawy który poprowadzi ciaze?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurektyna może tak być.Bo moja piewsza córka to był niemowlak marzenie.Jak miała 3 miesące to się przeprowadzaliśmy i daliśmy radę cały dom wyremontować bez żadnej pomocy a Emi nonstop była z nami.
Zaś młodsza to diabeł wcielony była od urodzenia.Teraz takie dzieci nazywa się high need babes.Płakała nonstop tylko nie na cycu.Więc siedziała na cycu nonstop.Bez bujania nie zasnęła.A ile nocy nie przespała to już nie zliczę.
A teraz to taka przylepka ale nadal charakterna babka.Długo nic nie mòwiła ale krzywdy sobie nigdy nie dała zrobić w przedszkolu.Panie ją tam uwielbiają i mówią że jej nie pozwolą iść do szkoły.
Ale ogólnie nigdy nie narzekałam bo moje dziewczyny nie ulewały,nie miały kolek i niechorowały w ogóle.Tylko boleśnie ząbkowały.Dobrze się chowały bez większych problemów.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry