reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny, czy któraś ostatnio brała pimafucin dopochwowo? Mam zapisane 3 czopki.
Przedwczoraj założyłam, to wczoraj było Ok, taka zoltawa papka się wydzielała cały dziem. Na noc znów włożyłam i dziś przy drugim siusianiu różowa papka. Czy to normalne? Czy to możliwe żebym sobie ściankę uszkodziła takim miękkim czopkiem? Czy to jakiś zły objaw. Tylko proszę nie straszcie mnie...

reklama
Dziewczyny, czy któraś ostatnio brała pimafucin dopochwowo? Mam zapisane 3 czopki.
Przedwczoraj założyłam, to wczoraj było Ok, taka zoltawa papka się wydzielała cały dziem. Na noc znów włożyłam i dziś przy drugim siusianiu różowa papka. Czy to normalne? Czy to możliwe żebym sobie ściankę uszkodziła takim miękkim czopkiem? Czy to jakiś zły objaw. Tylko proszę nie straszcie mnie...
znajoma bierze je też 3 globulki i tak samo ma różowe, także nie zamartwiaj się

@Chromka92 ja biore pimafucin teraz. Dzis bedzie 3 globulka. Ja mam normalny sluz z tych pozostalosci taki jakis kremowy/bialy.. Bralam juz chyba 2 razy te globulki bo mam czeste infekcje i nie mialam nigdy niczego czerwonego. Moze zadzwon do gin badz napisz sms..

Ja już naszykowałam obiadem i jem śniadanko :)
Czuję się jak brzydkie kaczątko :/ mam syfy i suchą skórę na maksa jak nigdy.
Dziewczyny jak myślicie można smarować twarz preparatami na trądzik ? Smarowałam , ale nie którzy mówią ,że to niby wnika no i przestałam to teraz dopiero mam twarz jak troll :p

Dziewczyny, nie martwcie sie brakiem objawow. Ja od poczatku ciazy nie mam zadnych objawow, ani razu nie wymiotowalam, nie mialam zadnych mlodsci, mam tylko lekko tkliwe sutki no i czesto sikam, ale nie nakrecalam sie bo kazdy w okolo w ciazy mowil ze oo ciagle rzygam i rzygam a ja nic a uwaga -10tydzien.. I u dzidzi wszystko ok :) ja sie nie stresuje nie przejmuje tylko ciesze. Siostra mojego narzeczonego dowoedziala sie o ciazy dopiero w 4 miesiacu, miala plamienia ktore przez niedopatrzenie uznala jako lekki okres a poza tym zero objawow i dopiero w 4mies poszla do gin a tu prosze. Od razu info ze ma pani corke. ;) teraz ma 2.5 roku i jest wszystko ok. Mimo ze sie nie oszczedzala tzn jadla wszystko jak leci, palila, pila alkohol.. Wszystko miala tak bezobjawowo ze byla w szoku, no ale na szczescie cora jest cala i zdrowa :)

Dzień dobry.
My dziś wychodzimy ze szpitala ale Jeszce bez końcowego wpisu bo nie ma wszystkich wyników. Cieszę się. W domku to w domku.

Ne sądzę żeby takie preparaty na skórę miały ogromny wpływ. Może kup cis w aptece, tam doradzą fachowcy.

Mnie też piersi bolą, ale idzie przeżyć.

Za tydzień wizyta i prenat.Już odliczam.

Chyba muszę pożegnać moje jeansy...ledwo się dopielam dziś, a są elastyczne i takie wyższe. Kupilam legginsy z panelem i chyba będą moją teraz wygodą☺.

Miłego dnia☺

Dziewczyny, nie martwcie sie brakiem objawow. Ja od poczatku ciazy nie mam zadnych objawow, ani razu nie wymiotowalam, nie mialam zadnych mlodsci, mam tylko lekko tkliwe sutki no i czesto sikam, ale nie nakrecalam sie bo kazdy w okolo w ciazy mowil ze oo ciagle rzygam i rzygam a ja nic a uwaga -10tydzien.. I u dzidzi wszystko ok :) ja sie nie stresuje nie przejmuje tylko ciesze. Siostra mojego narzeczonego dowoedziala sie o ciazy dopiero w 4 miesiacu, miala plamienia ktore przez niedopatrzenie uznala jako lekki okres a poza tym zero objawow i dopiero w 4mies poszla do gin a tu prosze. Od razu info ze ma pani corke. ;) teraz ma 2.5 roku i jest wszystko ok. Mimo ze sie nie oszczedzala tzn jadla wszystko jak leci, palila, pila alkohol.. Wszystko miala tak bezobjawowo ze byla w szoku, no ale na szczescie cora jest cala i zdrowa :)
Moja szwagierka tak miała po porodzie 3 miesiące okres jakby normalnie i 4 już nie dostała i zrobiła test pojechała, a pani też jej mówi,że to ponad już 13 tydz :p ale była w szoku

Dzień dobry.
My dziś wychodzimy ze szpitala ale Jeszce bez końcowego wpisu bo nie ma wszystkich wyników. Cieszę się. W domku to w domku.

Ne sądzę żeby takie preparaty na skórę miały ogromny wpływ. Może kup cis w aptece, tam doradzą fachowcy.

Mnie też piersi bolą, ale idzie przeżyć.

Za tydzień wizyta i prenat.Już odliczam.

Chyba muszę pożegnać moje jeansy...ledwo się dopielam dziś, a są elastyczne i takie wyższe. Kupilam legginsy z panelem i chyba będą moją teraz wygodą☺.

Miłego dnia☺
super ,że wychodzicie :), ja używałam benzacne on jest dość ostry, myślę ,że raz na jakiś czas nic się nie stanie, znieczulenia dają w ciąży, a maść na twarz ma mi zaszkodzić dziwne by to było :p

reklama
Do góry