reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Chromka pimafucin jest bardzo dobry w ciazy, skuteczny i szybki, bierz śmiało.
Ścianka jest podrażniona od infekcji , ja tez w poprzedniej ciazy miałam infekcje i śluz był różowy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja sie pokłóciłam z moim jeszcze bardziej, powiedział ze nie bedzie ze mną rozmawiał. Czuje sie jak g...[emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
może lepiej przemilcz na razie i się też nie odzywaj, pewnie mu minie , faceci też się denerwują tą całą ciążą tylko oni tego nie wyrażają,że im tak zależy.

Ja na razie dzisiaj spokoj. Rano byl jogurt i bulka. Teraz bulka z wedlina. Siedze i przegladam alby. Komunia w maju. Dobrze ze lokal mam juz z glowy. Musze w lokalu bo obydwoje chrzestni z bylego meza rodziny. Odpekamy i jakos bedzie.
Spodnie ciazowe dopadlam na olx. Plus dwie bluzki. Babeczka w gratisie przyslala mi 14 par majtek poporodowych jednorazowych canpol :). Za wszystko dalam 50zl.

Witam.Ja dzisiaj po badaniach.Wszystko w normie a i kkruszynka mi machala.Tak sie wzruszylam ze szok.
@za_necia11 pytalam mojej pani gin i powiedziala ze klamiesz jesli chodzi o czkawke dopiero od 25tyg moze miec bo wtedy nosek juz otwarte ma slozowki.I tak sie zastanawiam po co tak zmyslasz? Teraz jak tak czytam twoje wpisy to na wszystko chorowalas co inne i tak samo sie leczylas wiec chyba masz cos z glowka czasami piszesz tak durne teksty ze chyba tylko smiac sie.Noe wiem teraz czy ty wogole jestes w ciazy skoro tak klamiesz.Pozdrwienia od mojej pani gin kazala co sie popukac w czolo a reszcie radze poczytac pd poczatku wpisy yej klamczuchy i zaiwazcie co i kiedy wypisuje.Brzydze sie klamczuchami fuj.A i twoje dowcipy byly suche dlatego malo kto zareagowal tylko pozniej z grzeczmosci napisali.

Napisane na FreeMe X4 7HD w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.Ja dzisiaj po badaniach.Wszystko w normie a i kkruszynka mi machala.Tak sie wzruszylam ze szok.
@za_necia11 pytalam mojej pani gin i powiedziala ze klamiesz jesli chodzi o czkawke dopiero od 25tyg moze miec bo wtedy nosek juz otwarte ma slozowki.I tak sie zastanawiam po co tak zmyslasz? Teraz jak tak czytam twoje wpisy to na wszystko chorowalas co inne i tak samo sie leczylas wiec chyba masz cos z glowka czasami piszesz tak durne teksty ze chyba tylko smiac sie.Noe wiem teraz czy ty wogole jestes w ciazy skoro tak klamiesz.Pozdrwienia od mojej pani gin kazala co sie popukac w czolo a reszcie radze poczytac pd poczatku wpisy yej klamczuchy i zaiwazcie co i kiedy wypisuje.Brzydze sie klamczuchami fuj.A i twoje dowcipy byly suche dlatego malo kto zareagowal tylko pozniej z grzeczmosci napisali.

Napisane na FreeMe X4 7HD w aplikacji Forum BabyBoom
halo halo, po co te nerwy nie kłócimy się i nie oskarżamy kogoś, może ginekolog jej tak powiedział, dziewczyny spokojnie

reklama
Do góry