reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja sie nie kloce napisam co mysle i wychwycilam kilka innych klamstw ale pozniej je napiszw bo ide na obiad.Awy dajecie sie w maliny robic matko ale wstyd.Pisze wszystko .Noe zdziwilabym sie jakby wogole w coazy noe byla,,co do gin noemozliwe bo kazdy lekarz woe kiedy slozowki nosowe sie otwieraja.Ja tez zapytalam !ojej ze moze jej gin to powoedzial to odp ze chyba internista noe gin i ze noe ma takich gin z taka niewiedza i ze to ona sobie wymyslila sama

Napisane na FreeMe X4 7HD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
CO do objawów, to mnie tylko w pierwszej ciąży męczyła wymioty, cała ciąze! Nie mogłam spokojnie do pracy dojechać, musiałam wysiadac z tramwaju.... męczyła mnie zgaga, sikalam non stop, puchly mi stopy prawie od samego poczatku, cała ciążę przechodziłam w rozciągniętych adidasach, cycki miałam jak armaty i nie było mowy żeby się polozyc na boku czy wogole dotknąć. W pozostałych ciążach tak jak i w tej objawów zero. Jedynie spać mi się chce cały czas a tak to nic. Piersi nie bolą, brzuch nie boli. Normalnie jakbym w ciąży nie była ;)

Hej kobietki!!!
Atfk super wiadomość! Bo wiadomo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej!!!

Maatgaretkaa
Ja na praktykach na izbie przyjęć poznałam kobietę która nie wiedziała o swojej ciąży do 32tyg!!! Miała takie wyrzuty sumienia że nie dbała o siebie i że dziecku mogła zaszkodzić, co dziwne to jej kolejne dziecko było dlatego ona sama nie mogła zrozumieć jak mogła nie zauważyć że jest w ciąży!!! I podobno miała okres dlatego nic nie podejrzewała! Ruchów prawie nie czuła...a zwalała na gazy brzuszek miała jeszcze po poprzdnich ciążach, wywaliło jej porządnie po tyg. Od stwierdzenia ciąży
Ja póki jej nie poznałam nie wierzyłam w te wszystkie ciąże z zaskoczenia...
A co do tematu to dziś w nocy śniło mi się że urodziłam dziecko, że o ciąży dowiedziałam sie 2msc wczesniej, a to dziecko 3 dni po porodzie już chodzilo i mówiło, a ja byłam taka wściekła, bo chciałam mieć małego bezbronnego noworodka!!! A tu taka pyskata smarkula w ciele bobasa... no poprostu jakąś masakra!!! Mało tego poród był tak szybki że nawet go nie pamiętałam w tym śnie!!!

Mycha już o tym pisałam że dopiero potem się zacznie schizowanie że dziecko nie kopie kilka godzin.
Moja starsza mało się ruszała całą ciążę ale nie schizowałam.Ważne że w ciągu doby poczułam ją.I do dziś jest spokojną dziewczynką.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój syn zaczął od 16 tyg, ale to były smyrania ,bo 20 jak zaczęły się kopania , to powiem szczerze,że więcej pospałam po porodzie, bo w ciąży nie dał mi pospać tak szalał , a jest dziś grzeczny, wiadomo czasem też ma humorek jak dziecko i my dorośli

Witajcie :-) przecudowne macie psiaki i kociaki :-) ja tez nie wyobrazam sobie zycia bez psa, zylam z nimi od malenkosci...Jagoda za naszym tez przepada a jak fajnie razen sie bawia :-)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Każda matka chyba czuje niepokój jak maluszek nie baraszkuje :) a czasami zwyczajnie spi lub odpoczywa :) ja też niejednokrotnie od zmysłów odchodziłam. Machalam brzuchem, wcinalam czekoladę, leżałam bez ruchu! A jak maluszek nie mial ochoty się poruszyć to i tak się nie poruszył. Teraz czekam z niecierpliwością do tygodni, w których bede mogła poczuć te pierwsze ruchy ;)

Ja sie nie kloce napisam co mysle i wychwycilam kilka innych klamstw ale pozniej je napiszw bo ide na obiad.Awy dajecie sie w maliny robic matko ale wstyd.Pisze wszystko .Noe zdziwilabym sie jakby wogole w coazy noe byla,,co do gin noemozliwe bo kazdy lekarz woe kiedy slozowki nosowe sie otwieraja.Ja tez zapytalam !ojej ze moze jej gin to powoedzial to odp ze chyba internista noe gin i ze noe ma takich gin z taka niewiedza i ze to ona sobie wymyslila sama

Napisane na FreeMe X4 7HD w aplikacji Forum BabyBoom

A wiesz co jest najbardziej żenujące? To Twoje oburzenie ;) czasem warto by było samemu puknąć się w czoło niż pisać komentarze na takim poziomie.

Ja w legginsach pewnie przechodzę ciąże, bo dla mnie najwygodniejsze. Mam gdzieś zakopane ciuchy ciążowe, w sumie nie aż tak dawno w nich chodziłam, muszę obczaić co dokładnie :D

Ja już pisałam jak komuś się coś nie podoba niech nie czyta i nie komentuje jestem tego zdania. Po co robić tu lipa atmosferę, ja rozumiem wymiana zdań jakąś na jakiś temat,ale to już było naskoczenie z grubej rury [emoji5]

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A wiesz co jest najbardziej żenujące? To Twoje oburzenie ;) czasem warto by było samemu puknąć się w czoło niż pisać komentarze na takim poziomie.

Ja w legginsach pewnie przechodzę ciąże, bo dla mnie najwygodniejsze. Mam gdzieś zakopane ciuchy ciążowe, w sumie nie aż tak dawno w nich chodziłam, muszę obczaić co dokładnie :D
Dziwne te wymiary leginsow więc wzięłam największe, póki co jeszcze się mieszcze w ciuchy najwyżej te nowe będę mieć na później. Ja też lubię leginsy ,bo nigdzie mnie nie uwiera

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry