Olciaj
Aktywna w BB
Za_necia11 glowa do gory. Szkoda czasu na ciche dni. Przytul chlopa i bedzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za_necia11 glowa do gory. Szkoda czasu na ciche dni. Przytul chlopa i bedzie dobrze
Facetom nie dogodzisz, ja tam zlewam humory, w końcu to ja jestem w ciąży i odwalam niezły mont everest :-) nie przejmuj się, zejdź coś dobrego i do łóżka z książka lub tv :-)
A co tam dobrego wcinalas?Ale skrobiecie...
Mój mąż zmienia pracę i dziś z tej okazji zaprosił mnie na obiadek do restauracji, gdzie była M. Gessler i tak się nażaaaaaarłam mniam bosszzz jakie to pyszne haps haps
A propos zwierząt to też chce psa wziąć ze schroniska ale na dwór, jedynie w nocy w mrozy do domu. Jesteśmy w trakcie budowy i przyda się piesek stróżujący, bo ja jestem z bloków, mąż też i jakoś tak raźniej będzie z psiakiem. Teraz mamy kota. Wykastrowałam dziada a raczej dziadówe bo się na mnie rzucała jak jakaś potrzepana, ale po kastracji jej przeszło na szczęście. Fajny takie sierściuch sie przytula , ale nie odpowiada mi charakter kotów.
U nas wieś obok jest taka akcja, że babka urodziła mulata a mąż biały. I tu chyba było coś z tym pra pra pra dziadkiem murzynem, bo dzieciak jest bardzo podobny do ojca.
nie smutaj sie ,trzeba się godzić, u nas jest tak,ze nie ma ciszy dłużej niż 5min,bo zaraz jedno drugie zaczepia i wybacza humorki