reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny, jest sposób na ta obrzydliwa dla niektórych glukoze. Badanie hemoglobiny glukowanej. Podobno onzacza to samo, a nasi lekarze z przyzwyczajenia zapisuja nam skierowanie na glukoze bo co im zależy ... popularne i to nie oni się męczą: (

reklama
Adeline zazdroszczę takiej kasy.Ja będąc na macierzyńskim dostanę tylko połowę tego co normalnie zarabiam a że już nie wspomnę ile tu płacą na zwolnieniu lekarskim.
Super wieści Marii.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzag82 zapraszam do siebie kiedyś na wakacje.Tak mam szczęście mieszkać w pięknyn miejscu.
To ile Twój synek ma lat?Moje już po roczku przesypiały całe nocki.Takiego wstawania w nocy nie zazdroszczę.
Super że mogłaś dziś odpocząć a mąż zajął się dziećmi.
Koko życzę lepszego samopoczucia.

Och arbuza to bym zjadła.
Atfk uczysz w szkole?
Och ja mam nadzieję że mi te mdłości nie zostaną na całą ciążę.W pierwszej mocno wymiotowałam ale minęło po 12 tc.A tak poza tym to zawsze dobrze znosiłam ciąże.

Ja w poprzednich ciążach stosowałam krem mustella.Też nie był tani ale skuteczny.
Teraz zakupiłam bio oil.Pisałam wcześniej że cena mnie też zszokowała.
Za necia mam tak samo...nie myślę wracać do PL.Coraz gorzej się tam dzieje.

reklama
Aha Za necia.Zrozumiałam że tutaj.
Ja tu nawet z młodszą córką byłam na amniopunkcji i z mężem i też nikg nam nic nie powiedział.
Ja zjadłam właśnie paczkę żelek i mam dosyć.

Do góry