reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Kurektyna masz racje!! Maz idzie ze mna.
Tez zapytam o plytke, fajna pamiatka.
No i poprosze o zwolnienie, moze mi da..

ckaiskjo61tpn0j8.png

reklama
Ja mam właśnie plus... a mój może mieć minus Ale nie jestem pewna bo badan nie tobil tylko wiem ze jego matka ma --

@o.paulina w pierwszej ciąży mąż był ze mna prawie na każdym usg. Myślę, że lekarz się zgodzi tylko zapytaj go wcześnie.
Ktoś pytał czy jestem chora. Mam katar i ból gardła. W dzień jakoś funkcjonuję, najgorzej czuję się rano :/
Miałam z synkiem 3,5h drzemkę :szok: aż się boję o której on pójdzie spać.

@edda89 ja brałam przeciwciala na ospe

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
I co ? płaciłaś za to ?

Mój był w poprzedniej ciąży tylko przy poznaniu płci, później już nie.

Ja mam + a mój mąż - ale mojego gina to nigdy nie interesowało bo najważniejsze że ja mam +

a znacie grupe krwi swoich dzieci ? Bo Hani już nie robili a ja np mam w książeczce zdrowia przy urodzeniu mi robili.

@edda89 nie jak zauważyłam u starszego pierwszą kostkę i potwierdził pediatra ospe odrazu zadzwoniłam do gina kazał mi się natychmiast ubierać i jechać do szpitala wojewódzkiego po przeciwciala pojechałam bez skierowania powiedziałam w jakiej sytuacji jestem i że prawdopodobnie nie przechodzilam ospy zbadali mnie i odeslali mnie do izolatki gdzie podali mi dozylnie Varitect taka wielka strzykawa która byla podlaczona pod aparat który sam dawkowal ilość milimetrów na godzinę całość schodzila 6h po czym odlaczylinie przespalam do rana. Rano mnie przebadali i pojechałam do domu. Nic nie placilam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kurektyna ja nie rozumiem dlaczego dziewczyny sie w ogole zastanawiają czy maz (ojciec dziecka) moze byc przy badaniu. Ja go wzięłam po prostu bo to dla mnie oczywiste nawet mi przez myśl nie przeszło ze nie mógłby wejść. Przy porodzie moze byc a przy badaniu nie ?
Ruda racja konflikt tylko matka dziecko.
edda89 kiedyś robili w szpitalu ja tez mam na takiej brązowej pogniecionej kartce ale lekarza to nie interesowało musiałam zrobić nowe, nie pamiętał dlaczego

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@o.paulina my zawsze wchodziliśmy na badanie razem, nawet te dopochwowe. Tak samo jak się staraliśmy i np.miałam monitorowany cykl. Zarówno starania jak i ciąża to temat dla dwojga, mój M nie wyobrażał sobie nie być na wizycie serduszkowej. Zresztą ja się lepiej z nim czuję bo zawsze się denerwuję.

Do góry