reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Pytanie!
Moj maz chce sie wybrac ze mna na wizyte do gina, uslyszec serduszko itp.
Czy chodzilyscie ze swoimi partnerami?? Jak widza to lekarze??

ckaiskjo61tpn0j8.png

reklama
Hej!
Gratuluję dzisiejszych udanych wizyt!
Już nie mogę się doczekać środy, kiedy to podejrzę mojego maluszka! Msm nadzieję że uda mi się namówić lekarza żeby dał mi skierowanie na kolejne za jakieś 2-3tyg... [emoji2]

klusek u nas się nie podpisuje dają naklejkę z kodem kreskowym i proszą o naklejenie i wstawienie do lodówki

Witaj Olciaj!
Wszystko musi być w porządku ja w pierwszej ciąży też nie miałam praktycznie objawów więc głowa do góry!!!

za_necia a Ty mi przypomniałaś sytuację, jak miałam praktyki w jakiejś przychodni w punkcie pobrań i dziadek przyniósł kał do badania... nawalił tam tego tyle że pod sam korek!!!

Ikulka trzymam kciuki żeby wszystko było ok!

@za_necia11 aleeee co za oszołom :o az sie wkurzylam!
No wlasnie, to nasze wspolne dziecię co prawda mowilam mojemu zeby poszedl ze mna trochę pozniej, na badania polowkowe czy cos, ale jak sie dowiedzial ze poprzednio slyszalam serduszko to pozazdroscil i stwierdzil, ze tez chce tego doświadczyć. :)

ckaiskjo61tpn0j8.png

Jak jestesmy w przychodni to moj nie wchodzil. Zreszta badanie dopochwowe...ale w 12 tyg jak pojedziemy prywatnie to bez problemu wejdziemy we dwoje. Tam babeczka ma gabinet na wypasie podzielony na 2 salki. A i dopytalam o cene. To wszystkie wymiary, przelywy i serce plus opis 160. Takze spoko cena

No ja prywatnie, ale tez bede miala dopochwowo. Mojemu to nie przeszkadza, mi rowniez ale ciekawe co babeczka pomysli? ;)
Ja place 170zl ze wszystkim.

ckaiskjo61tpn0j8.png

za_necia a Ty mi przypomniałaś sytuację, jak miałam praktyki w jakiejś przychodni w punkcie pobrań i dziadek przyniósł kał do badania... nawalił tam tego tyle po sam korek
[\QUOTE]

ja tyle kiedyś nasikałam i kazały mi odlać.
Dla mnie jest cieżko tak sobie przestać sikać na zawołanie.
Tu w uk dają takie wąskie pojemniki zAwsze sie obsikam... Jutro mnie to czeka [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to ja mialam lepsza przygode. A raczej moja mama.
Zaniosla moj pojemniczek z moczem i jej sie wszystko wylalo na blat przed paniami bo zle zakrecilam. [emoji87][emoji44] biedna mama..

ckaiskjo61tpn0j8.png

reklama
No ja prywatnie, ale tez bede miala dopochwowo. Mojemu to nie przeszkadza, mi rowniez ale ciekawe co babeczka pomysli? ;)
Ja place 170zl ze wszystkim.

ckaiskjo61tpn0j8.png
Ja tam się nie martwię co sobie pomyślą... do gina bez ciąży chodziłam z moją córką jako osobą towarzyszącą(chcę żeby wiedziała że to lekarz jak każdy inny i żeby kiedyś się go nie bała) oczywiście po wcześniejszym jej przygotowaniu...(ale nie wiedząc jak zareaguje lekarz) więc nad mężem bym się nawet minuty nie zastanawiał, toć to nasze dziecko i dlaczego miałby od początku w tym nie uczestniczyć!

Ja muszę się dowiedzieć jaki jest koszt nagrania usg na płytę:) bo wyczytałam na stronie enelmed że jest taka opcja...podejżewam że nie mam jej w pakiecie, ale chętnie dowiem sie o koszt:)

Do góry