reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hej pozdrawiam niestety czasu brak na forum ale czytam. Gratuluję udanych wizyt i życzę zdrowia dla chorych. Czekam jeszcze tylko tydzień do wizyty. [emoji38] . Kiepsko się czuje, a jutro czeka mnie długi dzień w pracy będzie ciężko.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Edda wczoraj pisalam ze tez miewam bole i klocia. Raz to mnie nawet w pol zgielo.

Gratuluje udanych wizyt. Oby tak dalej :)

Ktora nastepna ma wizyte? Ja w srode na badania jade. Podpisywac ten kubeczek nazwiskiem? Czy naklejki przyklejaja? Sto lat temu mocz oddawalam do badania ;)

Dzisiaj rano mialam hafty z pustym zoladkiem. Sama gesta slina. Uroki ciazowe nooo. Ale bylam sie przejsc i zyje. Nawet obiad teraz zjadlam.
podpisz sobie markerem, albo sama karteczke i tasme na to

Klusek, wszystko zależy od punktu pobrań. Ja w moim (Diagnostyka) to w ogóle nie mogę w kubeczku dać, mają swoje fiolki. i przyklejają kod kreskowy. Weź w kubeczku jałowym, a jak trzeba będzie w ich pojemniku to przelejesz. Nie wiem, ja bym nie podpisywała, to brzmi jak do badania sprzed 20 lat :-D Przyklejało się przylepiec i długopisem na nim pisało nazwisko :-) Ale być może jestem juz po prostu przyzwyczajona do Diagnostyki.

Za_necia, ale jaki wpływ na ciążę ma szczepienie dziecka? Niezależnie od trymestru... Przy rota owszem, trzeba wyjątkowe środki ostrożności podjąć, bo to się wydala wraz z kałem. Ale ospa?:baffled:

Czesc dziewczyny, chetnie dolacze do waszego grona. To moja pierwsza ciąża. Nie mam zadnych typowych objawow, zadnych mdlosci, wymiotow, etc. Juz nawet zmeczenie mi przeszlo. Bardzo mnie to martwi. Czy ktoras z was tez tak lagodnie przechodzi ciaze. Obecnie jestem w 9t 3d. USG mialam w 6t1d i teraz musze czekac do 19stycz na kolejne. Oszaleje chyba do tego czasu, bo nic nie czuje ze jestem w ciazy i martwie sie czy wszystko sie tam dobrze rozwija.

klusek oni dają nakleję [emoji4]
Ale mnie rozbawiłaś bo przypomniało mi sie jak w zeszłym roku w pl oddawałam mocz do badania i ze mną babcia weszła czy dziadek na pewno starsza osoba i dała butelkę po syropie taka brązowa z taśma i imieniem i nazwiskiem. Te pielęgniarki aż zatkało[emoji23] biedna babcia/dziadek nie wiedział/a ze sie czasy zmienily.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, chetnie dolacze do waszego grona. To moja pierwsza ciąża. Nie mam zadnych typowych objawow, zadnych mdlosci, wymiotow, etc. Juz nawet zmeczenie mi przeszlo. Bardzo mnie to martwi. Czy ktoras z was tez tak lagodnie przechodzi ciaze. Obecnie jestem w 9t 3d. USG mialam w 6t1d i teraz musze czekac do 19stycz na kolejne. Oszaleje chyba do tego czasu, bo nic nie czuje ze jestem w ciazy i martwie sie czy wszystko sie tam dobrze rozwija.

Nie martw sie bo stres szkodzi dziecku.kazdy jest inny i nie można tego porównywać. Napewno wszystko dobrze[emoji6] jak Twoja mama przechodziła ciąże? Pytałaś jej?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj Olciaj

Jak bylam na becie w grudniu to widzialam jak dziadzius w sloiku litrowym przyniosl mocz :biggrin2: kazali mu przelac i dali pojemnik

Ja kupilam pojemnik jalowy takze spoko az tak zacofana nie jestem :rolleyes:

Do góry