reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
W pierwszej kolejności bedą ratować matkę jeśli jej zycie jest zagrożone a dopiero pózniej dziecko.
Mysle ze zawsze działy sie takie rzeczy teraz tylko jest to nagłośnione bo tv internet media. Oni z tego żyją a nas stresują. Dlatego nie oglądam tego gow...
Mało jest pozytywnych wiadomości.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie straszcie sadzonym jajem bo uwielbiam i jadłam niedawno...nie wiedziałam że nie wolno :(

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
przecież piszę dieta w ciąży musicie dziewczyny czytać ;) bo wy tylko praktycznie tu na głównym, oj jeden raz może nic się nie stanie nie ma co od razu się stresować tyle czasu człowiek jajka jadł na miękko jak nie był w ciąży i nigdy salmonelli nie złapałam, mówią ,ze najprędzej można złapać z tych swojskich, bo te w sklepie są naświetlane

Dziewczyny czy slyszalyscie o chwycie Kristellera? Podobno jeszcze w niektorych szpitalach to stosuja, a jest zakazane.

Link do: Chwyt Kristellera: na czym polega i jakie są konsekwencje jego wykonania podczas porodu? - Poród - m.mjakmama.pl

ckaiskjo61tpn0j8.png
ja wiem ,ze przy cc naciskają z całej siły na brzuch by całe dziecko wyszło, ale jesteś pod znieczuleniem to czujesz tylko jak naciskają bez bólu, pewnie tak robią przy sn jak piszą , różne rzeczy robią, wyciągają dziecko kleszczami i ssawkami , a to też jest niebezpieczne

Ja nie bede czytać [emoji13]
A jako sadzone smażycie tylko z jednej strony ? Ja smażę z dwóch.
Jasne od jednego jaja nic ci sie nie stanie, luzik [emoji4]

przecież piszę dieta w ciąży musicie dziewczyny czytać ;) bo wy tylko praktycznie tu na głównym, oj jeden raz może nic się nie stanie nie ma co od razu się stresować tyle czasu człowiek jajka jadł na miękko jak nie był w ciąży i nigdy salmonelli nie złapałam, mówią ,ze najprędzej można złapać z tych swojskich, bo te w sklepie są naświetlane
Teraz wiem - musiałam kliknąć żeby mieć powiadomienia i z tego wątku.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O tym tez juz było...
Cytryna imbir czosnek miod, sól fizjologiczna, inhalacje, spac , tabletki prenalan czy jakoś tak , jest syrop i tabletki i krople do nosa

Do góry