reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
W pierwszej kolejności bedą ratować matkę jeśli jej zycie jest zagrożone a dopiero pózniej dziecko.
Mysle ze zawsze działy sie takie rzeczy teraz tylko jest to nagłośnione bo tv internet media. Oni z tego żyją a nas stresują. Dlatego nie oglądam tego gow...
Mało jest pozytywnych wiadomości.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie straszcie sadzonym jajem bo uwielbiam i jadłam niedawno...nie wiedziałam że nie wolno :(

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
przecież piszę dieta w ciąży musicie dziewczyny czytać ;) bo wy tylko praktycznie tu na głównym, oj jeden raz może nic się nie stanie nie ma co od razu się stresować tyle czasu człowiek jajka jadł na miękko jak nie był w ciąży i nigdy salmonelli nie złapałam, mówią ,ze najprędzej można złapać z tych swojskich, bo te w sklepie są naświetlane

Dziewczyny czy slyszalyscie o chwycie Kristellera? Podobno jeszcze w niektorych szpitalach to stosuja, a jest zakazane.

Link do: Chwyt Kristellera: na czym polega i jakie są konsekwencje jego wykonania podczas porodu? - Poród - m.mjakmama.pl

ckaiskjo61tpn0j8.png
ja wiem ,ze przy cc naciskają z całej siły na brzuch by całe dziecko wyszło, ale jesteś pod znieczuleniem to czujesz tylko jak naciskają bez bólu, pewnie tak robią przy sn jak piszą , różne rzeczy robią, wyciągają dziecko kleszczami i ssawkami , a to też jest niebezpieczne

Ja nie bede czytać [emoji13]
A jako sadzone smażycie tylko z jednej strony ? Ja smażę z dwóch.
Jasne od jednego jaja nic ci sie nie stanie, luzik [emoji4]

przecież piszę dieta w ciąży musicie dziewczyny czytać ;) bo wy tylko praktycznie tu na głównym, oj jeden raz może nic się nie stanie nie ma co od razu się stresować tyle czasu człowiek jajka jadł na miękko jak nie był w ciąży i nigdy salmonelli nie złapałam, mówią ,ze najprędzej można złapać z tych swojskich, bo te w sklepie są naświetlane
Teraz wiem - musiałam kliknąć żeby mieć powiadomienia i z tego wątku.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O tym tez juz było...
Cytryna imbir czosnek miod, sól fizjologiczna, inhalacje, spac , tabletki prenalan czy jakoś tak , jest syrop i tabletki i krople do nosa

Do góry