Truskaweczka2017
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeżywam to samo moja wizytya dopiero niestety 16.12 więc jeszcze 11 dni mega stresuHej wszystkim. Jutro w końcu pójdę (mam nadzieję że znów się nic nie wydarzy ) zapisać się do lekarza :-) ciekawe na kiedy się dostane. Jestem już taka ciekawa co I jak. I czy wszystko ok bo ostatnio tyle stresu. Ciągle jestem zdenerwowana. :-(
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja wgl nie wiem jakiego terminu mogę się spodziewać jak będzie strasznie długo to pójdę prywatnie. Ja to już bym najchętniej kupowała ubranka, wózek wszystko :-) I tak jak się dowiedzialam to z radości kupiłam zaraz body I pajacyk taki maleńki :-) nie mogę się doczekaćPrzeżywam to samo moja wizytya dopiero niestety 16.12 więc jeszcze 11 dni mega stresu
Kurcze robie wszystko po kolei. Zrobilam nowy suwaczek kopiuje pierwszy link ktory wyglada tak@Aluska22 ja też miałam problem dodaniem suwaczka. Zrobiłam go jeszcze raz i wtedy wkleilam kod
O juz wiem o co chodzi! Nie moge go kopiowac tylko musze przepisacKurcze robie wszystko po kolei. Zrobilam nowy suwaczek kopiuje pierwszy link ktory wyglada taka jak go kopiuje i wklejam to wyglada tak %5Bimg%5Dhttp://www.suwaczki.com/tickers/oar8skjooc6bq0vj.png%5B/img%5D
każda z nas ma gdzieś tam ukrytego hopla Ja ufam mojemu giniowi jak mówi że nie ma sensu wcześniej to pewnie tak jest, nie chce iść za wcześnie bo marze żeby zobaczyć pikające serduszko i nie martwić się z ustawianiem nowej wizyty za tydzień lub 2 bo stres by był jeszcze większy.A ja wgl nie wiem jakiego terminu mogę się spodziewać jak będzie strasznie długo to pójdę prywatnie. Ja to już bym najchętniej kupowała ubranka, wózek wszystko :-) I tak jak się dowiedzialam to z radości kupiłam zaraz body I pajacyk taki maleńki :-) nie mogę się doczekać
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
My kupilismy na razie rozowe i niebieskie buciki ale to tylko dla poinformowania rodzicow o ciazy dopoki nie bede miala pewnosci ze jest serduszko to nikomu innemu nie mowimy ale jest ciezko trzymac jezyk za zebami jak jest sie w takim euforycznym staniekażda z nas ma gdzieś tam ukrytego hopla Ja ufam mojemu giniowi jak mówi że nie ma sensu wcześniej to pewnie tak jest, nie chce iść za wcześnie bo marze żeby zobaczyć pikające serduszko i nie martwić się z ustawianiem nowej wizyty za tydzień lub 2 bo stres by był jeszcze większy.
kiedy miałaś ostatnią @
u nas zostaje w tajemnicy do wizyty albo i do kolejnejMy kupilismy na razie rozowe i niebieskie buciki ale to tylko dla poinformowania rodzicow o ciazy dopoki nie bede miala pewnosci ze jest serduszko to nikomu innemu nie mowimy ale jest ciezko trzymac jezyk za zebami jak jest sie w takim euforycznym stanie