reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej wszystkim. Jutro w końcu pójdę (mam nadzieję że znów się nic nie wydarzy ) zapisać się do lekarza :-) ciekawe na kiedy się dostane. Jestem już taka ciekawa co I jak. I czy wszystko ok bo ostatnio tyle stresu. Ciągle jestem zdenerwowana. :-(

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wszystkim. Jutro w końcu pójdę (mam nadzieję że znów się nic nie wydarzy ) zapisać się do lekarza :-) ciekawe na kiedy się dostane. Jestem już taka ciekawa co I jak. I czy wszystko ok bo ostatnio tyle stresu. Ciągle jestem zdenerwowana. :-(

Przeżywam to samo :) moja wizytya dopiero niestety 16.12 więc jeszcze 11 dni mega stresu

Przeżywam to samo :) moja wizytya dopiero niestety 16.12 więc jeszcze 11 dni mega stresu
A ja wgl nie wiem jakiego terminu mogę się spodziewać jak będzie strasznie długo to pójdę prywatnie. Ja to już bym najchętniej kupowała ubranka, wózek wszystko :-) I tak jak się dowiedzialam to z radości kupiłam zaraz body I pajacyk taki maleńki :-) nie mogę się doczekać

@Aluska22 ja też miałam problem dodaniem suwaczka. Zrobiłam go jeszcze raz i wtedy wkleilam kod ;)
Kurcze robie wszystko po kolei. Zrobilam nowy suwaczek kopiuje pierwszy link ktory wyglada tak
oar8skjooc6bq0vj.png
a jak go kopiuje i wklejam to wyglada tak %5Bimg%5Dhttp://www.suwaczki.com/tickers/oar8skjooc6bq0vj.png%5B/img%5D

A ja wgl nie wiem jakiego terminu mogę się spodziewać jak będzie strasznie długo to pójdę prywatnie. Ja to już bym najchętniej kupowała ubranka, wózek wszystko :-) I tak jak się dowiedzialam to z radości kupiłam zaraz body I pajacyk taki maleńki :-) nie mogę się doczekać

każda z nas ma gdzieś tam ukrytego hopla :p Ja ufam mojemu giniowi jak mówi że nie ma sensu wcześniej to pewnie tak jest, nie chce iść za wcześnie bo marze żeby zobaczyć pikające serduszko i nie martwić się z ustawianiem nowej wizyty za tydzień lub 2 :) bo stres by był jeszcze większy.

kiedy miałaś ostatnią @

każda z nas ma gdzieś tam ukrytego hopla :p Ja ufam mojemu giniowi jak mówi że nie ma sensu wcześniej to pewnie tak jest, nie chce iść za wcześnie bo marze żeby zobaczyć pikające serduszko i nie martwić się z ustawianiem nowej wizyty za tydzień lub 2 :) bo stres by był jeszcze większy.

kiedy miałaś ostatnią @
My kupilismy na razie rozowe i niebieskie buciki ale to tylko dla poinformowania rodzicow o ciazy :) dopoki nie bede miala pewnosci ze jest serduszko to nikomu innemu nie mowimy ale jest ciezko trzymac jezyk za zebami jak jest sie w takim euforycznym stanie :)

Od mojej ostatniej miesiączki minęły 5t 5d wiec zanim się dostane to może już coś pokaże :-) zobaczę co powie położna podczas rejestracji bo napewno będzie pytać o terminy

reklama
My kupilismy na razie rozowe i niebieskie buciki ale to tylko dla poinformowania rodzicow o ciazy :) dopoki nie bede miala pewnosci ze jest serduszko to nikomu innemu nie mowimy ale jest ciezko trzymac jezyk za zebami jak jest sie w takim euforycznym stanie :)
u nas zostaje w tajemnicy do wizyty albo i do kolejnej :)

Do góry