reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@emikaa raczej się nie dowie ,że masz zwolnienie ciążowe, chyba ,że spyta do kiedy masz i kiedy wracasz, a tu powiedzą,że w ciąży, ja bym na twoim miejscu powiedziała, bo będzie czekać na ciebie może i się wkurzy, ja też zaniosłam do kadr , ale poinformowałam, bo tak by czekali na mnie kiedy wrócę i by się nie doczekali to by źli byli, a tak dali kogoś na moje zastępstwo

reklama
nie no na bb jeste fajnie powoli powstają nowe przyjaźnie, powiem wam,że my dopiero po porodzie utworzyliśmy swoją grupę na fb , ale to tylko swoją nikt spoza , bo sobie tylko ufaliśmy i naprawdę nie które dziewczyny pisały o zdradach męża i o innych trudnych rzeczach , pomagaliśmy sobie nawet finansowo, z dwiema dziewczynami to mam bardzo zażyłą więź mówimy sobie o wszystkim jak prawdziwe przyjaciółki, i spotkania były co roku jak dzieciaczki się porodziły , takie ala wakacje na 3 -4 dni. Powiem wam,że tak się związałam ,że i płakałam jak jedna z nich odeszła było to trudne :( ale i znalazła się kasa na wieniec i dziewczyny dwie pojechały w delegacje na pogrzeb , a powiem wam,że mieszkała daleko , bo w Malmo, i inne dziewczyny też z poza granic, a potrafiły się spotykać w Polsce

Marii no i bobas pokazał że jest chciał Ci odpuścić ale jak to matka zaraz się denerwuje to Cię jeszcze trochę pomeczy ;)

Mnie już piersi prawie nie bola ale po śniadaniu musze poleżeć takie mam mdłości

dziewczyny , a jak to jest z becikowym, bo już zapomniałam kiedy bierze się to zaświadczenie o ginekologa teraz i się zanosi , czy dopiero jak urodzę, bo już sama nie wiem

Powiem Wam ze chcialaby juz byc po badaniu przeziernosci karku i kosci nosowej wtedy bym cos wiecej wiedziala ale jeszcze 3-4 tyg musze poczekac .

reklama
Ja mam tak na forum na którym jestem od urodzenia córki spotkałam się osobiście z kilkoma dziewczynami nawet u jednej w wakacje byłam z mężem i dzieciakami wspieramy się z jedną dziewczyna mam stały kontakt bo jesteśmy z jednego miasta super są takie znajosci

Do góry