reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Moja wizyta we wtorek. Pewnie tylko wypisanie karty ciąży na nic nie liczę na NFZ myślę. Ze kolejne usg dopiero koło 12 tyg na przezierności markowej itp. Choć nie powiem chciałbym podejrzeć maleństwo dla własnego spokoju że jest ok

Ja dzisiaj. 90% w łóżku zaległą pod kocykiem :) jutro mezowaty do nowej pracy idzie to korzystam a on ogarnia wszystkie troje dzieci od wczoraj jest u nas sąsiadki córka z 3przerwami po 1.5h na zabawę za ścianą

reklama
CZesc dziewczyny, pewnie nie nadrobie tych ostatnich 50 stron.
Ja dzis mialam nieplanowaną wizyte na pogotowiu. W nocy ( mmo ze spalam ) zaczal bolec mnie dol brzucha - centralnie na środku. Pojechalam do szpitala - zrobili mi badanie krwi , moczu i usg.
Troche mnie zasmucil wynik - na przedniej scianie obszar o dr 35 mm mogacy odpowiadac miesniakowi , pecherzyk ciazowy GC 13,3mm, echa zarodka nie uwidoczniono.

Myslicie ze w 6 tygodniu to normalne ze nie widac zarodka? :(

@Tyllkaaa na początku miałam bardziej, teraz tez mam ,a jak dłużej nie pójdę do wc to dopiero się zbiera śluz

@miodulka spokojnie do 7-8 tyg ma prawo się pojawić, póki co się nie martw

ale ten picolo mnie sponiewierał :p spałam dziś od 12 do 16 masakra jakaś :p

Hej dziewczyny mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.Kilka dni temu dowiedziałam się że jestem w ciąży jest to moja druga ciąża synek jutro kończy 5 miesięcy ;) tak wiem szybko ale pierwsza ciąża in vitro i w życiu nie przypuszczałam ze zajde w ciążę naturalne wiec zaskoczenie było wielkie. Według moich wyliczeń termin wychodzi mi na 5 września ale synek urodził się 3 tyg przed terminem i czuje ze tym razem będzie podobnie i moje drugie dziecię tez będzie sierpniowe.Wiec mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do waszego grona [emoji4]

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

CZesc dziewczyny, pewnie nie nadrobie tych ostatnich 50 stron.
Ja dzis mialam nieplanowaną wizyte na pogotowiu. W nocy ( mmo ze spalam ) zaczal bolec mnie dol brzucha - centralnie na środku. Pojechalam do szpitala - zrobili mi badanie krwi , moczu i usg.
Troche mnie zasmucil wynik - na przedniej scianie obszar o dr 35 mm mogacy odpowiadac miesniakowi , pecherzyk ciazowy GC 13,3mm, echa zarodka nie uwidoczniono.

Myslicie ze w 6 tygodniu to normalne ze nie widac zarodka? :(
MiałAm w poprzedniej ciąży podobnie abtydziem później okazało się wszystko ok. :)

Hej dziewczyny mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.Kilka dni temu dowiedziałam się że jestem w ciąży jest to moja druga ciąża synek jutro kończy 5 miesięcy ;) tak wiem szybko ale pierwsza ciąża in vitro i w życiu nie przypuszczałam ze zajde w ciążę naturalne wiec zaskoczenie było wielkie. Według moich wyliczeń termin wychodzi mi na 5 września ale synek urodził się 3 tyg przed terminem i czuje ze tym razem będzie podobnie i moje drugie dziecię tez będzie sierpniowe.Wiec mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do waszego grona [emoji4]

Witamy! I gratulujemy;)

Witaj wśród sierpniowek

Hej dziewczyny mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.Kilka dni temu dowiedziałam się że jestem w ciąży jest to moja druga ciąża synek jutro kończy 5 miesięcy ;) tak wiem szybko ale pierwsza ciąża in vitro i w życiu nie przypuszczałam ze zajde w ciążę naturalne wiec zaskoczenie było wielkie. Według moich wyliczeń termin wychodzi mi na 5 września ale synek urodził się 3 tyg przed terminem i czuje ze tym razem będzie podobnie i moje drugie dziecię tez będzie sierpniowe.Wiec mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do waszego grona
emoji4.png

Witamy! I gratulujemy;)

reklama
Do góry