reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Niby przechodzę identycznie ale jednak inaczej:)w tamtej ciazybnie jadłam nabiału a w tej to okropnie
muszę sobie ugotować kapuśniak bo tak za mną chodzi ze masakra

reklama
Niby przechodzę identycznie ale jednak inaczej:)w tamtej ciazybnie jadłam nabiału a w tej to okropnie
muszę sobie ugotować kapuśniak bo tak za mną chodzi ze masakra

Ja tez wlasnie duzo nabialu wsuwam, w pierwszej ciazy tez. Ale teraz codziennie mi sie smaki zmieniaja, mialam w zeszłym tygodniu straszna chcice na sardynki a jak wczoraj zjadłam je znow na śniadanie to myslalam ze puszczę pawia przy stole[emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja bym chciała znac płeć dziecka mam nadzieję,ze dowiem sie w 12tyg jak po przednim razem.

@cheebay dla mnie super rozwiązaniem bylo łóżeczko na kolkach z otwieraniem na boku w dol mogłaś zsuwac drabinki. Postawiłam kolo lozka i tez z niego nie wychodziłam, a jak maly miał problem ze spaniem poruszalam lozeczkiem pare razy i spal. A w dzień łóżeczko odsuwalam gdzie indziej. To twoje tez fajne, ale ja hu chce cos na dłużej

Powiem Ci ze mam ten sam problem bo też słodkiego nie bardzo najchętniej to bym nic nie jadła i dzisiaj chyba nie dam rady normalnie mnie rozwalił tak mnie głowa boli i mdłości wszystko stoi mi w gardle.

Z EMILKA też tak miałam ze słodyczy bym nie jadła a później w piątym miesiącu to wsuwalam jak nie wiem wszystko co było pod reka

reklama
ja bym chciała znac płeć dziecka mam nadzieję,ze dowiem sie w 12tyg jak po przednim razem.

@cheebay dla mnie super rozwiązaniem bylo łóżeczko na kolkach z otwieraniem na boku w dol mogłaś zsuwac drabinki. Postawiłam kolo lozka i tez z niego nie wychodziłam, a jak maly miał problem ze spaniem poruszalam lozeczkiem pare razy i spal. A w dzień łóżeczko odsuwalam gdzie indziej. To twoje tez fajne, ale ja hu chce cos na dłużej

Wlasnie o to mi chodzi[emoji4]
A potem jak juz zobaczę nowe mieszkanie na żywca a nie w projekcie to bede myśleć jakie łóżeczko i gdzie ustawie ewentualnie:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry