reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
O czymś takim mowię:
7d6b61301753e3d55d930d3f33312c5e.jpg

f551a8e54479b374868993158c284f47.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Truskaweczka, hahahha :laugh2: Właśnie, po co Ci ćwiczenia dodatkowo, jak masz w domu dwulatka :laugh2:. To dodatkowo odpoczynek jest potrzebny ;-) ;).

AniaCK, a ja znalazłam już w poprzedniej ciąży jedną przewagę cc nad SN :-p. Zaplanowana co do godziny. Dla mnie to było zbawienne, mając już jedno dziecko w domu. Mogłam spokojnie wszystko zorganizować.
Niestety, innych pozytywów nie widzę :-p.

O no nie mów, że bez powodu płaczesz. Ja nie :-p. Dla mnie bardzo logicznym powodem do płaczu jest zarówno obejrzenie świątecznej reklamy Allegro "English for beginners" jak i słodki pyszczek psa mianem na ulicy :rofl2:. To nie są powody? :laugh2:

Serca nie macie... Tyle o jedzeniu piszecie, a ja teraz nadrabiam strona po stronie i to czytam... że ni się zachciało bułki z żółtym serem :laugh2:. Normalnie mnie ssie w żołądku. Ale lenistwo górą. Nie ruszam się.

Cheebay, nigdy w życiu bym nie wytrzymała nie znając płci dziecka aż do rozwiązania :laugh2:. Twarda babka musisz być. Poza tym jak tylko poznam płeć to już po imieniu sobie gadamy, a nie tylko Bąbel :-p.

Ja się czasem dzielnie mierze, ale nie upublicznienia, bo jeszcze większy wstyd :laugh2:.

Idźcie juz spać, bo znowu nie będę miała Was jak nadrobić jutro. Ja się kładę, bo Witek pewnie i tak się za godzinę obudzi i dwie godziny będzie brykał... :dry:

U mnie dopiero 4 po poludniu[emoji12]

Ja to mam przerąbane jak wchodzę, bo wy swoim wieczorem tak tu nastukacie ze głowa boli[emoji23]

A no racja, cheebay :laugh2:

Ratatujek, klikasz po zalogowaniu na swój nick na pasku na górze, tam wybierasz Sygnatura, w okienku edytora tekstu wklejasz tam link do stworzonego już suwaczka i zapisujesz.

Ja się zastanawiam czy chce wiedzieć ale pytanie czy wytrzymam? Chyba nie... hehe
Ja w poprzedniej ciąży przytylam 30 kg a najlepsze jest to że do 5 miesiąca tylko pół kg.. a później tak leciały kg..

Wróciłam do wagi sprzed ciazy po 4 miesiącach. Tylko oczywiście była dieta i karmienie piersią.
A przez upały woda mi się magazynowala w organizmie i chodziłam strasznie opuchnieta

Wróciłam do wagi sprzed ciazy po 4 miesiącach. Tylko oczywiście była dieta i karmienie piersią.
A przez upały woda mi się magazynowala w organizmie i chodziłam strasznie opuchnieta

Ja tez 30kg, wygladalam jak slonica [emoji85] tyle ze u mnie tez woda stala dzieki nadcisnieniu, ale powrot zajal mi dwa lata[emoji43] mimo 10 miesiecy karmienia

reklama
Do góry