Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Truskaweczka, hahahha Właśnie, po co Ci ćwiczenia dodatkowo, jak masz w domu dwulatka . To dodatkowo odpoczynek jest potrzebny .
AniaCK, a ja znalazłam już w poprzedniej ciąży jedną przewagę cc nad SN . Zaplanowana co do godziny. Dla mnie to było zbawienne, mając już jedno dziecko w domu. Mogłam spokojnie wszystko zorganizować.
Niestety, innych pozytywów nie widzę .
O no nie mów, że bez powodu płaczesz. Ja nie . Dla mnie bardzo logicznym powodem do płaczu jest zarówno obejrzenie świątecznej reklamy Allegro "English for beginners" jak i słodki pyszczek psa mianem na ulicy . To nie są powody?
Serca nie macie... Tyle o jedzeniu piszecie, a ja teraz nadrabiam strona po stronie i to czytam... że ni się zachciało bułki z żółtym serem . Normalnie mnie ssie w żołądku. Ale lenistwo górą. Nie ruszam się.
Cheebay, nigdy w życiu bym nie wytrzymała nie znając płci dziecka aż do rozwiązania . Twarda babka musisz być. Poza tym jak tylko poznam płeć to już po imieniu sobie gadamy, a nie tylko Bąbel .
Ja się czasem dzielnie mierze, ale nie upublicznienia, bo jeszcze większy wstyd .
Idźcie juz spać, bo znowu nie będę miała Was jak nadrobić jutro. Ja się kładę, bo Witek pewnie i tak się za godzinę obudzi i dwie godziny będzie brykał...
Wróciłam do wagi sprzed ciazy po 4 miesiącach. Tylko oczywiście była dieta i karmienie piersią.
A przez upały woda mi się magazynowala w organizmie i chodziłam strasznie opuchnieta
Ale mnie mdli masakra......
Myślisz że mały Dzidek już by się domagał ? No w pracy jestem. Miałam krakersy Ale ktoś mi zjadł tak to u nas w pracy jestSprobowalas krakersa solonego moze? O tej godzinie to moze z glodu cie mdlic[emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom