Angelika:)
Fanka BB :)
Oj żelki... zjadłabym... mam na nie fazę od kilku dni.. zjadam od razu cała paczkę [emoji14]
U mnie kolejny kilogram przybył od wigilii a jakoś specjalnie dużo nie jadłam... może przez to rzucenie palenia.
Generalnie ważyłam cały czas z 67kg przed ciąża mi się troszkę przybyło myślę że może miałam 74kg a teraz ważę 78,5kg... masakra jak tak dalej pójdzie to będę ważyć 150kg w 6 miesięcu. Dobrze ze jestem chociaż wysoka bo mam 176cm i jakoś ten tłuszcz się rozkłada.
Wzdęcia mam cały czas i to okropne.
Ale pod tłuszczem na brzuchu zmierzylam że podbrzusze mi uroslo o jakieś 3 lub 4 cm.
Brzucha ogólnie nie mierze bo to bez sensu przy wzdęciach i tłuszczu.
Mam 99cm w podbrzuszu a wy?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie kolejny kilogram przybył od wigilii a jakoś specjalnie dużo nie jadłam... może przez to rzucenie palenia.
Generalnie ważyłam cały czas z 67kg przed ciąża mi się troszkę przybyło myślę że może miałam 74kg a teraz ważę 78,5kg... masakra jak tak dalej pójdzie to będę ważyć 150kg w 6 miesięcu. Dobrze ze jestem chociaż wysoka bo mam 176cm i jakoś ten tłuszcz się rozkłada.
Wzdęcia mam cały czas i to okropne.
Ale pod tłuszczem na brzuchu zmierzylam że podbrzusze mi uroslo o jakieś 3 lub 4 cm.
Brzucha ogólnie nie mierze bo to bez sensu przy wzdęciach i tłuszczu.
Mam 99cm w podbrzuszu a wy?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom