reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A moim zdaniem kazdy ma prawo pisać na co ma ochotę i nikt nie ma prawa oceniać skoro danej sytuacji nie przeżył. Sa tu osoby które mnie rozumieją bo przeżyły identyczny ból i mogą sie wypowiedzieć. Straciłam dziecko i mnie to boli niesamowicie do dziś, nigdy sie z tym nie pogodzę. Mogę sie wygadać i sa tu dziewczyny ktore mnie i siebie nawzajem wspierają. Dziś po prostu poinformowałam o moim stanie zdrowia. Nie zmienia to tego ze sie ogromnie ucieszyłam widząc moje maleństwo na ekranie, ktore ma juz nóżki i rączki i jest piękne [emoji4]
Jestem juz po drzemce i czekam na jedzonko [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziś wypada 8 tydz 4 dzień, ale z usg już 9 tydz.Maleństwo póki co szybciutko rośnie :) i oby tak dalej :)
Obecnie jestem na małym podtrzymaniu, ze względu na lutowe poronienie, tak więc luteina i zastrzyki w brzuch...ale czego sie nie zrobi dla tak szczytnego celu :)

Kurcze a ja ciągle się martwię zablokowałam się ciągle myślę że coś będzie nie tak nie potrafię się cieszyć bo zaraz się zastanawiam czy wszystko w porządku. Chyba zwariowalam [emoji19] byłam dzisiaj u lekarza bo miałam brązowy ślad na papierze. Powiedział że wszystko w porządku zrobił usg kazał przyjść za dwa tyg. Zamiast się cieszyć że ciąża się rozwija to ciągle się zmartwiam. [emoji17]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kilogramów na razie nie przybywa, a apetyt baaardzo zmienny...dopóki nie zaczna sie mdłości to zjem kanapkę i jest ok, po południu już na nic nie mogę patrzec !!! mój mąż raczy mnie najróżniejszymi zupkami, gotowanymi-o zgrozo- około północy :)

reklama
Do góry