reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A moim zdaniem kazdy ma prawo pisać na co ma ochotę i nikt nie ma prawa oceniać skoro danej sytuacji nie przeżył. Sa tu osoby które mnie rozumieją bo przeżyły identyczny ból i mogą sie wypowiedzieć. Straciłam dziecko i mnie to boli niesamowicie do dziś, nigdy sie z tym nie pogodzę. Mogę sie wygadać i sa tu dziewczyny ktore mnie i siebie nawzajem wspierają. Dziś po prostu poinformowałam o moim stanie zdrowia. Nie zmienia to tego ze sie ogromnie ucieszyłam widząc moje maleństwo na ekranie, ktore ma juz nóżki i rączki i jest piękne [emoji4]
Jestem juz po drzemce i czekam na jedzonko [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziś wypada 8 tydz 4 dzień, ale z usg już 9 tydz.Maleństwo póki co szybciutko rośnie :) i oby tak dalej :)
Obecnie jestem na małym podtrzymaniu, ze względu na lutowe poronienie, tak więc luteina i zastrzyki w brzuch...ale czego sie nie zrobi dla tak szczytnego celu :)

Kurcze a ja ciągle się martwię zablokowałam się ciągle myślę że coś będzie nie tak nie potrafię się cieszyć bo zaraz się zastanawiam czy wszystko w porządku. Chyba zwariowalam [emoji19] byłam dzisiaj u lekarza bo miałam brązowy ślad na papierze. Powiedział że wszystko w porządku zrobił usg kazał przyjść za dwa tyg. Zamiast się cieszyć że ciąża się rozwija to ciągle się zmartwiam. [emoji17]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kilogramów na razie nie przybywa, a apetyt baaardzo zmienny...dopóki nie zaczna sie mdłości to zjem kanapkę i jest ok, po południu już na nic nie mogę patrzec !!! mój mąż raczy mnie najróżniejszymi zupkami, gotowanymi-o zgrozo- około północy :)

reklama
Do góry