reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Adeline tu w UK też szybko wypuszczją ale do 10 dni położna jest u Ciebie codziennie w domu.Moje miały już żółtaczkę w domu i tu nic z tym nie robią.Każą dziecko wystawić na słoneczku i sama minęła po 2 dniach.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się cieszę że u nas szybko do donu wypisują.Leżenie w szpitalu to nic przyjemnego.
Mama T ja miałam podobnie z 2 porodem.Byłam na normalnym oddziale do rozwarcia 9 cm.Na ktg nigdy mi nie wychodzą skurcze więc położne mi nie wierzyły że rodzę.Jak mnie zbadały to miały zonka.Na porodówce byłam tylko 40 minut.Oby 3 poród też taki szybki był.Mi nawet pecherza nie przebili.Mała z wodami się urodziła.

A ja nie wierzę w to że zakupy dla maluszka mogą coś zapeszyć.W drugiej ciąży kiedy badania prenatalne nam źle wyszły i miałam duże szanse urodzić dziecko z zespołem downa czy nawet Edwardsa.Że nawet nie wiedziałam co zrobię jak to wszystko okaże się prawdą na przekór wszystkiemu poszłam na zakupy i zaszalałam z białymi ciuszkami.I to przyniosło mi szczęście bo urodziłam zdrową córeczk co prawda ma ten krótszy chromosom ale to pikuś w porównaniu do zd.

Ikulka mnie często boli głowa w tej ciąży.
W podbrzuszu nic mnie ciągnie ani nie pobolewa.
Za necia Ty chodzisz prywatnie co 2 tygodnie na usg?Myślałam że z nhsu masz teraz częstsze kontrole.

Atfk ja też odstawiłam kawę.Odpycha mnie od niej więc wiecznie śpiąca chodzę.
Dzag82 ja też nie mam nic ciążowego a takie fajne ciążówki z PL wyrzuciłam.

reklama
Do góry