madzialenka316
Zaangażowana w BB
Właśnie chodzi O to ze nie mogę iść na żadne chorobowe bo pracuje na cZarno :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to może ty jeszcze truskaweczka chcesz być moderatorką tylko nie wiem, czy mogą być dwie , a podaj stronę tego nowego postu żebyśmy się przeniosłyTo mogę być ale na wszelki wpadek przydałoby sie żeby były dwie moderatorki
O to lipa masakra, ale nie martw się ja jak starałam się o ciąże też nie pracowałam i jakoś dawaliśmy sobie radę nie będzie źle najważniejsze żeby dziecko było zdroweWłaśnie chodzi O to ze nie mogę iść na żadne chorobowe bo pracuje na cZarno :-(
Ja się zgadzamSą potrzebne dwie moderatorki czyli @leeleeth będzie jedna jak nie ma więcej chętnych to drugą mogę być ja no chyba że ktoś inny jest jeszcze chętny.
pogadaj z swoim co czujesz , i myśl pozytywnie wszystko sie ulozyChciałam pracować do czasu kiedy zdrowie mi pozwoli Ale nie myślałam że taka atmosfera się zrobi. Masz rację zdrowie dziecka najwazniejsze A mi się wydaje że moi najbliżsi to martwią się tylko o pieniądze. Jakby to było najważniejsze dla nich. Takie wsparcie odczuwam. :-( spodziewałam się czegoś innego
Już mu to mówiłam to twierdzi że mi odbija, że za bardzo się wszystkim przejmuje ze powinnam to olewac nie odzywać się I swoje robic.pogadaj z swoim co czujesz , i myśl pozytywnie wszystko sie ulozy
A może naprawdę spróbuj mieć innych w d... i coś się zmieni, myśl sobie o dziecku ,że ono najważniejsze olej ludzi i nie przejmuj się ich gadaniemJuż mu to mówiłam to twierdzi że mi odbija, że za bardzo się wszystkim przejmuje ze powinnam to olewac nie odzywać się I swoje robic.