reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hej ja już jakiś czas przed ciąża zmieniłam nawyki, niestety moja waga startowa jest bardzo duża więc muszę się pilnować bardzo. Ponieważ jeszcze pracuje a prace zaczynam o 3 w nocy to pozwalam sobie na jedną kawę bo jestem nieprzytomna [emoji53] ponieważ nie jem nabiału to żeby dostarczyć odpowiednią dawkę wapnia jem codziennie puszkę sardynek mam nadzieję że mi nie zbrzydną ;) piję właściwie tylko wodę czasem herbatę. Soków nie piję bo to sam cukier a gazowane to wiadomo też samo zdrowie ;)

Właśnie wróciłam z bety do 18 muszę czekać na wyniki,ehhh trzymajcie kciuki :)

Madzialenka316 witamy i rozgość się :) i spokojnie jakoś musi się ułożyć i postaraj się nie stresować!

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja waga tez niczego sobie :) ja uwielbiam nabiał a w ciąży dopiero mnie ciągnie, daj znać później jak beta

reklama
Będzie dobrze musisz troszkę sie uspokoić i robic to z myślą o dziecku, a jeśli coś cie denerwuje staraj sie na spokojnie rozmawiać o tym co cię boli, albo nam się możesz wyżalić ;) Ja zwlekałam z drugim,bo to budowa to cos,budowa stanęła,a na dziecko sie zdecydowałam, zawsze jakies ale sie znajdzie. Dacie dobie radę na pewno :)
To prawda, zawsze znajdzie sie coś co będzie przeszkodą, finanse, małe dziecko w domu, budowa domu, choroba teścia. To bardzo trudna decyzja! I paradoks taki, że często się staramy a jak się uda to strachamy;)
Nie daj sie złym myślom, rozmawiaj z przyszłym tatusiem, powinno sie ułożyć jak trzeba.
Co do ubezpieczenia to kobiety w ciąży opiekę giną maja gratis, ale musisz sie dowiedzieć bo takie prawo było jakiś czas temu i nie wiem czy sie nie zmieniło :)

Hej ja już jakiś czas przed ciąża zmieniłam nawyki, niestety moja waga startowa jest bardzo duża więc muszę się pilnować bardzo. Ponieważ jeszcze pracuje a prace zaczynam o 3 w nocy to pozwalam sobie na jedną kawę bo jestem nieprzytomna [emoji53] ponieważ nie jem nabiału to żeby dostarczyć odpowiednią dawkę wapnia jem codziennie puszkę sardynek mam nadzieję że mi nie zbrzydną ;) piję właściwie tylko wodę czasem herbatę. Soków nie piję bo to sam cukier a gazowane to wiadomo też samo zdrowie ;)

Właśnie wróciłam z bety do 18 muszę czekać na wyniki,ehhh trzymajcie kciuki :)

Madzialenka316 witamy i rozgość się :) i spokojnie jakoś musi się ułożyć i postaraj się nie stresować!

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
@marii19 saj znac jak beta, czekamy :)

A co robi taka moderatorka i jakich umiejętności wymaga?
możesz luknac do sierpniowek z 2016 roku jakie maja tematy i
A co robi taka moderatorka i jakich umiejętności wymaga?
Musisz luknąć do sierpniowe 2016 i zobaczyć, po prostu tworzy się pod tematy, żeby bałagan nie był na jednym wątku np. dieta w ciaży, albo wizyty i usg i tam się piszę na te tematy a na innym zwykłe rozmowy wtedy łatwiej jest innym nadrobić zaległości i ogarnąć ;) później też jak dzieci się urodzą są zloty mam nie które chcą się spotkać robią wycieczki jak dzieciaczki pod rosną

reklama
Do góry