reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Tobie też to zrobili? Ja tutaj przeżywałam wizytę u ginekologa... najpierw mnie pougniatala a później zrobiła cytologie... powiedziała że może być kropelka krwi. i faktycznie zawsze miałam przy cytologi krew i ludzie których się pytałam. Ale w ciąży daje to dreszcz emocji.. sluz miałam brązowy aż do wieczora a w związku z obolalym brzuchem po naciskaniu pojechałam szybko na usg prywatnie. Ale okazało się że wszystko jest w porządku. Tak więc mie martw się... to podobniez normalne... Jeśli będziesz jutro też krwawic to wtedy coś nie tak jest. A tak to zawsze można uszkodzić ściankę przy cytologi bo wszystko tam jest ukrwione. :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety zrobił cytologie, ale na szczescie brzucha nie gniotł. poczekam do jutra, oby to nic groznego

reklama
Tez czekam Kochana !! [emoji8]
Ja standardowo melduje sie po drzemce ale cos mnie muli po tej ogórkowej chyba za duzo zjadłam [emoji20]
Z nutella miałam te same przeboje w poprzedniej ciazy. Wczoraj jadłam naleśniki z twarogiem i nutella i było ok[emoji4]
Wy nie jesteście takie śpiące ????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie :) Coś czuję, że ciężko mi będzie za wami nadążyć :) :) ale to dobrze, bo im więcej kobitek tym fajniej i forum żyje :)

Serdecznie gratuluję udanych wizyt :)

ewelinaanna nie martw się! Takie plamienie może być nawet po zwykłym badaniu ginekologicznym, a co dopiero po cytologii. Obserwuj, ale jestem pewna, że jutro będzie ok.

Tez czekam Kochana !! [emoji8]
Ja standardowo melduje sie po drzemce ale cos mnie muli po tej ogórkowej chyba za duzo zjadłam [emoji20]
Z nutella miałam te same przeboje w poprzedniej ciazy. Wczoraj jadłam naleśniki z twarogiem i nutella i było ok[emoji4]
Wy nie jesteście takie śpiące ????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj dopiero zrobiłam się jakaś nie przytomna.. jakby ciśnienie spadło a ja miałabym zraz zemdlec. Teraz oczywiście jak pora spania to mogę usnac.. [emoji14]

reklama
Do góry