Cytologi sie nie robi do 4 miesiaca ciazy. Sluz moze zmienic barwe choc w ciąży robi sie ja tylko z wejscia do pochwyCzy po cytologii śluz może być podbarwiony na różowo- jasno brązowo???
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cytologi sie nie robi do 4 miesiaca ciazy. Sluz moze zmienic barwe choc w ciąży robi sie ja tylko z wejscia do pochwyCzy po cytologii śluz może być podbarwiony na różowo- jasno brązowo???
Super <3 gratuluje kochanaSerduszko bije super szczęśliwa jestem
a ja miałam dziś cytologię a teraz na papierze taki rozowo- brazowy śluz.... wczesniej tego nie mialam. W 1 ciazy tez mialam cytologie ale nie przypominam sobie zeby sluz byl podbarwionyCytologi sie nie robi do 4 miesiaca ciazy. Sluz moze zmienic barwe choc w ciąży robi sie ja tylko z wejscia do pochwy
Ja wlasnie tez slyszalam ze sie nie robi a mi zrobiono na 1 wizycie i tez bylam zaskoczona.Cytologi sie nie robi do 4 miesiaca ciazy. Sluz moze zmienic barwe choc w ciąży robi sie ja tylko z wejscia do pochwy
a mialas jakies plamienie po cytologii czy cos?Ja wlasnie tez slyszalam ze sie nie robi a mi zrobiono na 1 wizycie i tez bylam zaskoczona.
Na pewno ja sie ludze ze zobacze serducho na tej wizycie juz bo u mlodego na przelomie 5/6 tyg juz bilo moze i teraz tez bedzie tak wczesnieJestem juz po wizycie. Ciaza wczesna, nic jeszcze nie ma, tylko pusty pecherzyk. Zrobilam dzis bete wynik 1966 (5-6tydz) w piatek mam powtórzyć. Nastepna wizyta 10 stycznia, mam nadzieje, ze usłyszę juz serduszko.
Moze zadzwon do swojego gina i powiedz o sytuacji? Bo moim zdaniem raczej nie powinno tak byca mialas jakies plamienie po cytologii czy cos?