reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cytologi sie nie robi do 4 miesiaca ciazy. Sluz moze zmienic barwe choc w ciąży robi sie ja tylko z wejscia do pochwy
Ja wlasnie tez slyszalam ze sie nie robi a mi zrobiono na 1 wizycie i tez bylam zaskoczona.

w4sqdqk3hs9kathh.png

Niestety niektorzy lekarze robia to nie delikatnie i dodatkowo za wczesnie. Tam wszystko jest bardziej ukrwiona i może tak być. Ktoras z dziewczyn tutaj te tak miała.

Jestem juz po wizycie. Ciaza wczesna, nic jeszcze nie ma, tylko pusty pecherzyk. Zrobilam dzis bete wynik 1966 (5-6tydz) w piatek mam powtórzyć. Nastepna wizyta 10 stycznia, mam nadzieje, ze usłyszę juz serduszko.

3jgxskjo6pg8usu5.png

Jestem juz po wizycie. Ciaza wczesna, nic jeszcze nie ma, tylko pusty pecherzyk. Zrobilam dzis bete wynik 1966 (5-6tydz) w piatek mam powtórzyć. Nastepna wizyta 10 stycznia, mam nadzieje, ze usłyszę juz serduszko.

3jgxskjo6pg8usu5.png
Na pewno ;) ja sie ludze ze zobacze serducho na tej wizycie juz bo u mlodego na przelomie 5/6 tyg juz bilo moze i teraz tez bedzie tak wczesnie

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry