reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mi zawsze po cytologii lekarz mowila, ze moze wystapic plamienie.

3jgxskjo6pg8usu5.png

Wow Wow ale juz naklikane :) gratuluje wszystkim udanych wizyt i ładnych bet :)
Mi sie zdarzyło po normalnej cytologi trochę śluzu z krwią. W końcu zadrapuje Cię szczoteczka i pobiera troszkę nabłonka wiec wg mnie normalne tym bardziej ze tam wszystko rozpulchnione bardziej. Tak samo moze być przy nadzerce. No ale jak podbarwienie krwią pojawi Ci sie przy kolejnych wizytach w toalecie no to do sprawdzenia raczej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wow Wow ale juz naklikane :) gratuluje wszystkim udanych wizyt i ładnych bet :)
Mi sie zdarzyło po normalnej cytologi trochę śluzu z krwią. W końcu zadrapuje Cię szczoteczka i pobiera troszkę nabłonka wiec wg mnie normalne tym bardziej ze tam wszystko rozpulchnione bardziej. Tak samo moze być przy nadzerce. No ale jak podbarwienie krwią pojawi Ci sie przy kolejnych wizytach w toalecie no to do sprawdzenia raczej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no poobserwuje , jak sie nasili to pojade na IP

reklama
a ja miałam dziś cytologię a teraz na papierze taki rozowo- brazowy śluz.... wczesniej tego nie mialam. W 1 ciazy tez mialam cytologie ale nie przypominam sobie zeby sluz byl podbarwiony
Tobie też to zrobili? Ja tutaj przeżywałam wizytę u ginekologa... najpierw mnie pougniatala a później zrobiła cytologie... powiedziała że może być kropelka krwi. i faktycznie zawsze miałam przy cytologi krew i ludzie których się pytałam. Ale w ciąży daje to dreszcz emocji.. sluz miałam brązowy aż do wieczora a w związku z obolalym brzuchem po naciskaniu pojechałam szybko na usg prywatnie. Ale okazało się że wszystko jest w porządku. Tak więc mie martw się... to podobniez normalne... Jeśli będziesz jutro też krwawic to wtedy coś nie tak jest. A tak to zawsze można uszkodzić ściankę przy cytologi bo wszystko tam jest ukrwione. :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry