reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny moja mama wmawia mi że nie można za często usg robić bo to szkodzi dziecku. Ktoś coś wie na ten temat? Ja miałam usg tydzień temu i w styczniu chciałam zrobić.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu ale tempo, super :D

Witam nowe dziewczyny i gratuluje kolejnych pęcherzyków i serduszek!! :) :* nie miałam czasu pisać ale czytałam między jedynym sklepem a drugim ;)

@Adeline halooo gdzie jesteś?! Odmelduj się bo my się tu denerwujemy :) ;) :*

Ja dzisiaj cały dzień w drodze bo przez ten szpital nie miałam głowy myśleć o świętach a teraz wszystko na raz... oczywiście praktycznie dzisiaj nie leżałam ale na szczęście fasolek chyba rozumie bo nic nie boli chociaż zmęczyłam się nieźle [emoji17] ale teraz już grzecznie leżakuje i tylko z doskoku coś tam powolutku robie :)

p19uflw1vekq68fq.png

Dziewczyny moja mama wmawia mi że nie można za często usg robić bo to szkodzi dziecku. Ktoś coś wie na ten temat? Ja miałam usg tydzień temu i w styczniu chciałam zrobić.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie usg w żaden sposób nie szkodzi dziecku :) to są ultradźwięki które nie mają żadnego wpływu na dziecko to takie starodawne poglądy, możesz robić usg co tydzień i też będzie okej :) także spokojnie nic się nie martw :)

p19uflw1vekq68fq.png

Jestem chciałam dotrzeć do domu żeby wkleić zdjęcie ;) a na zakupach jeszcze była. Wszystko w porządku 8 tydz i 2 dni, maleństwo ma 17,2mm ,następna wizyta za 4 tyg, lekarz dał mi różową kartę mówi ma pani synka to teraz typujemy córkę :p

Załączniki

• 15682695_1279817342082112_1689983105_n.jpg
    15682695_1279817342082112_1689983105_n.jpg
    80,7 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Jestem chciałam dotrzeć do domu żeby wkleić zdjęcie ;) a na zakupach jeszcze była. Wszystko w porządku 8 tydz i 2 dni, maleństwo ma 17,2mm ,następna wizyta za 4 tyg, lekarz dał mi różową kartę mówi ma pani synka to teraz typujemy córkę :p

Wspaniale czytać takie wiadomości :) Trzymam kciuki za córcię :)

Do góry