reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny witam się i ja :) Na razie trochę nieśmiało, bo niewesoło się ta moja ciąża zaczęła, ale jestem dobrej myśli. W domu mam już dwie pociechy - 11 i 9 lat, a teraz czekamy na trzecie szczęście, o które staraliśmy się prawie trzy lata. Mam wizytę w najbliższy piątek i liczę wyłącznie na dobre wieści :) Z OM termin wypada mi na 18 sierpnia, a zatem po raz drugi byłabym sierpniową mamą (zresztą sama też się w sierpniu urodziłam i ślub również w sierpniu, więc to dla nas szczęśliwy miesiąc).
Chciałam troszkę poczytać, żeby Was lepiej poznać, ale strasznie dużo już tych stron, więc się poddałam :). Postaram się szybko nadrobić zaległości :)

Ja to ciągle nie wiem co mam zjeść po wszystkim mi jest źle.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to mam takie dni co nie zjem to zle...

@ewelinaanna1992 ja tez chodze na NFZ i kazal przyjsc za 2 tyg. Obecnie jestem w +/- 7 tyg. Dziwi mnie to bo powinnasc isc wczesniej żeby potwierdzic zarodek i bicie serca - ale moze sie nie znam... ale wiekszosc gin tak robi

@skaba1 gratulacje i witamy

Ja to mam takie dni co nie zjem to zle...

@ewelinaanna1992 ja tez chodze na NFZ i kazal przyjsc za 2 tyg. Obecnie jestem w +/- 7 tyg. Dziwi mnie to bo powinnasc isc wczesniej żeby potwierdzic zarodek i bicie serca - ale moze sie nie znam... ale wiekszosc gin tak robi

@skaba1 gratulacje i witamy
W poprzedniej ciązy też miałam badanie dopiero po miesiącu, u nas już chyba tak jest....chociaż wolałabym wcześniej iść.. No ale tak myśle , że gdyby coś go niepokoiło to by kazał szybciej przyjsć,

Dziewczyny witam się i ja :) Na razie trochę nieśmiało, bo niewesoło się ta moja ciąża zaczęła, ale jestem dobrej myśli. W domu mam już dwie pociechy - 11 i 9 lat, a teraz czekamy na trzecie szczęście, o które staraliśmy się prawie trzy lata. Mam wizytę w najbliższy piątek i liczę wyłącznie na dobre wieści :) Z OM termin wypada mi na 18 sierpnia, a zatem po raz drugi byłabym sierpniową mamą (zresztą sama też się w sierpniu urodziłam i ślub również w sierpniu, więc to dla nas szczęśliwy miesiąc).
Chciałam troszkę poczytać, żeby Was lepiej poznać, ale strasznie dużo już tych stron, więc się poddałam :). Postaram się szybko nadrobić zaległości :)
Witaj [emoji5][emoji5][emoji5] Nic sie nie przejmuj tu same fajne babki[emoji5]
Wszystkim dziewczynom po wizytach gratuluje dobrych nowin.
A co do wizyt na NFZ ja chodze co 2 tyg.I wszystko zalezy od lekarza.
Caly dzien sprzatalam i mylam okna az sie sama zganilam ze tak sie forsuje.Ale u mnie moga byc juz swieta a wy nabazgralyscie tyle ze juz godzine was czytam hahaha.Pozdrowki laski.[emoji5]

w4sqdqk3hs9kathh.png

Dziewczynki jeden dzień wystarczy was nie czytać żeby później mieć problem z nadrobieniem. ...:) ja dzisiaj po 2 becie. Pierwsza 19.12 wynik 1002 dzisiejszy wynik 2230. Więc chyba wszystko idzie w dobra stronę :)

Cieszą mnie wasze wizyty :) 3mam mocno kciuki za wszystkie. Ja wizytę mam 27 grudnia i zobaczymy co będzie :)

reklama
Do góry