Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ogorkowa i pierozki ruskie)Adeline, u mnie kluski i rolada w każdą niedzielę mnie dzisiaj natchnęło na ciaperkraut i pieczeń. I zupka jarzynowa omommm
Mnie pielegniarka przy zakladaniu karty o wszystko pytala. Badan zadnych ze soba nie mialam. Oni i tak o wszystko pytaja..np o przebyte choroby, nowotwory w rodzinie, cukrzyce itp i czy mam jakies obrzeki czy zylaki..Dziewczyny, jutro mam pierwsza wizyte i gina. Wiem, ze zalozy karte i zrobi wywiad. Pytanie, jak sie przygotowac, w sensie co powinnam wiedziec, o co bedzie pytac itd. Wezme ze soba wyniki badan, ktore niedawno robilam tez te pod katem raka szyjki macicy. Nie wiem czy historie chorob i leczenia tez mam wziac, dwa razy bylam hospitalizowana, mialam dwie operacje, jedna bardzo powazna. Prosze o wszelkie info