reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@AniaCk śliczne maleństwo [emoji173]
Dziewczyny też tak macie że w dzien macie duże brzuchy a nad ranem płaskie jak deski? Ja dzisiaj rano się przestraszyłam jak zobaczyłam wklesniety brzuch... A teraz już się robi coraz większy... dziwne to jest

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi zaczął coraz bardziej wystawać mąż się śmieje ze tam bliźniaki pewnie są haha żarty się go trzymają. Ale rano jest nieco mniejszy ja nie mam już mojego płaskiego brzucha

Płaski jest pod spodem bo na górze warstwa tluszczyku [emoji14]
Chciałabym mieć cały czas podgląd na dzidziusia... tak bardzo się martwię że może coś się nie udać... :(

@AniaCk śliczne maleństwo [emoji173]
Dziewczyny też tak macie że w dzien macie duże brzuchy a nad ranem płaskie jak deski? Ja dzisiaj rano się przestraszyłam jak zobaczyłam wklesniety brzuch... A teraz już się robi coraz większy... dziwne to jest

kochana, Twoja macica jest jeszcze tak schowana, że brzuch może być wklęsły ;) dopiero w 16 tygodniu dno macicy wystaje poza wzgórek ;)
20051115025321.jpg

U mnie już się zaokrągla tuż nad spojeniem łonowym ale to moja 3 ciąża więc dużo wcześniej będzie widać brzuszek ;) w pierwszej ciąży do 6 miesiąca praktycznie nic nie było widać.

Luska_I ja jak robię się głodna i mnie mdli, a wiem,że jeszcze takiego wielkiego głodu nie mam to zjadam banana, albo pomarańczę ,czy jabłko przecież nie będę jadła co godzinę ;P

Ja i bez ciąży mam brzuch jak na 5 miesiąc więc spoko :p chociaż nie pytają mnie czy w ciąży jestem, bo już się do mojego sadełka każdy przezwyczaił :p

reklama
Adeline, u mnie kluski i rolada w każdą niedzielę :p mnie dzisiaj natchnęło na ciaperkraut i pieczeń. I zupka jarzynowa omommm :)

Do góry