Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przy takiej wadzie rzadko chodzisz w okularach? podziwiam ja z -3,5 bez soczewek jestem ślepa jak kretTo i ja sie wybiore do okulisty, ale moze trochę odczekam bo znowu zostane zrugana, ze za rzadko chodze w okularach. [emoji17]
gdzieś już wcześniej pisałam właśnie, że dostałam opiernicz od położnych, że jadłam te witaminy i przez to dziecko takie duże, 4620 ale jak powiedziałam o tym mojej gince to ta tylko zapytała" czy w jedzeniu byłabym w stanie dotarczyć te wszystkie witaminy ważne dla dzieciaczka"? na co oczywiście odpowiedziałam, ze nie A i jadlam i teraz też jem FemibionNamówiłyście mnie i od dzisiaj zamieniam sam kwas na Femibion, zawsze to kilka witamin więcej
Słyszałyście, że branie dużej ilości witamin powoduje, że dziecko może urodzić się większe? Myślicie, że to możliwe?
Jestem juz. Nasiedziam sie na tej poczekalni. Mimo ze położna przez tel nie mila to na miescu bardzo fajna babeczka
Lekarz konkretny ale gburowaty tak mnie namacal ze ho ho az mnie wszystko bolalo.
Termin na ok 11.08.17 i mam 6 t 4dzien wedle usg
Seducho 133 uderzenia <3
Dziemuje Wam dziewczyny ze jestescie!!
Chodze w soczewkach bez widze tylko kontury przedmiotow i twarzy hehe.przy takiej wadzie rzadko chodzisz w okularach? podziwiam ja z -3,5 bez soczewek jestem ślepa jak kret