Super!
Dziewczyny to mój naszczesliwszy dzien.Wszystko jest super i slyszalam bicie serduszka.Najpiekniejszy dzwięk.
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!
Dziewczyny to mój naszczesliwszy dzien.Wszystko jest super i slyszalam bicie serduszka.Najpiekniejszy dzwięk.
Mnie piersi popolewaja i juz nie sa zwisami po karmieniu mlodego. A o jedzeniu to nawet nie mysle taka mam gule w gardleDziewczyny jak sobie radzicie? Dzisiaj od rana zawroty głowy, nie mogłam wstać z łóżka, żołądek podchodził mi do gardła, nie mogłam patrzeć na jedzenie ale wmusilam w siebie kawałek bułki i herbatę gorzka i trochę ustąpiło. Teraz mam wrazenie, ze jak tylko jak robie się głodna to mnie mdli.
Luska super myslenie ja rowniez i my wszystkie urodzimy sliczne usmiechniete dzieciJa mam zamiar jak najdłużej pracować bo pewnie szybko nie wrócę do pracy.Z 2 lata chyba zostanę na wolnym z czego zapłacą mi tylko 1 rok wiec planuje tak do czerwca pracować.Pracy znów tak bardzo ciężkiej nie mam bo większość mojej zmiany to przesiedzenie i próbowanie nie zasnąć.
Adeline 89 też sobie tak powtarzam że nasza wiedza już nam nie ułatwia tego wszystkiego.Ja w drugą ciążę zaszłam jak starsza miała niewiele ponad roczek to też nie wiedziałam jeszcze dobrze ile trudu wiążę się z wychowaniem dzieci.Ale wszyscy mi powtarzają że do 3 razy sztuka i teraz urodzę zdrowe dzieciątko.
Kciukiu rak i nog trzymamy :*No dziewczyny czekam w kolejce na pierwszą wizytę :-) strasznie się boję. Trzymajcie kciuki
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ja mam juz powuekszone piersi sutki mnie strasznie bola i pociemnialy a tu 6 tydz z dnia na dzien coraz girzej sie czujeCzekamy na wieści !
co do piersi to u mnie dalej tylko sutki bolą, optycznie zrobiły się pełniejsze ale staniki jeszcze są ok.
A jak już przy temacie piesi jesteśmy to powiedzcie moje drogie wyszły Wam żyły na piersiach i otoczki się zrobiły ciemniejsze ?? Bo u mnie jak zawsze to był znak rozpoznawczy ciązy tak tym razem nic !
Ten suwak zle pokazuje.Po ostatniej @ wychodzi ze 9 a po usg pierwszym wyszlo 4 tydz.Musze ten suwak zweryfikowac[emoji23]
Widzę że masz jak ja z ost @ 9 tydz z usg 4 a wczoraj robiłam betę i ciąża jednak starsza o tydzień lub dwa nie ogarniam :-?
Cudownie : gratulacjeUfff już po serduszko bije, 7t2d zwolnienie i nakaz leżenia [emoji7]
Wspaniale aluska odpoczywajJestem juz w domku. Z dzidzia wszystko ok mam brać leki i leżeć kolejna wizyta tak jak miałam zaplanowana 29.12 nie musze iść szybciej