reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@AniaCk PIĘKNA FASOLECZKA <3 gratulacje !
Ciekawe czy u mnie będzie dzisiaj dzień mega radości czy mega smutku do 14 jeszcze troszę czasu i stresu. Teraz idę się szykować bo na 10 mam rozmowę o pracę ... grrr

Któraś się pytała o samopoczucie ? u mnie dzisiaj jest tragedia .... wstałam taaak mi się pić chciało i poleciałam herbaty Ice Tea się napić i co ? i szybciej lecialam na góre do toalety niż na dół po napój :o szok ...
Kochana trzymam za Ciebie kciuki.Bedzie dobrze.To nasz dzien[emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]<3

w4sqdqk3hs9kathh.png

reklama
No po dzisiejszym usg wychodzi 7 tydzien .serduszko dzisiaj slyszalam.Wiec ja nie wiem co z tymi suwakami .Musialam zmienic na odliczanie dni do porodu bo mnie denerwowalo ze zle pokazuje.

w4sqdqk3hs9kathh.png

Tak się cieszyłam, że objawy jeszcze nie nadeszły, a ostatnia noc była dla mnie straszna, okropny ból głowy i wymiotowanie dosłownie wszystkim. Dzisiaj jest już lepiej ale czuję, że wciskam jedzenie na siłę :( Nie polecam, to chyba gorsze od kaca :D
Cieszę się, że macie już pierwsze fotki, ja również czekam do stycznia na USG :)
Tak do stycznia fasoleczki rosnijcie zdrowo :)
A mnie czoraj bolala glowa strasznie nie bralam nic bo ten tydzien jest bardzo wazny

Na pewno cos jest, wizyta u lekarza i jego potwierdzenie to juz formalnosc (mam nadzieje). Tylko ja mam takie glupie wrazenie, ze to sie nie dzieje naprawdę, ze dopiero jak ginek powie "Masz babo, o tu patrz, tu jest twoje dziecko" to uwierze. :D
To u ciebie w domu klimat swiateczny, kominek, bajeczki, a gdzie pierniczki? [emoji7]

3jgxskjo6pg8usu5.png
Nie ma pierniczkow bo tesciowa robi mnostwo a jak mnie poczestiwala w niedziele to prawie zwymiotowalam :) tak a u was sajyz choineczki?? :)

Nie masz sie fo przejmowac, masz prawo do bycia mamą. Mój szef w stosunku do koleżanek w ciąży z pracy bywa oschły ale nie ma wyjścia wiec kwituje sprawę "ciąża to nie choroba" i podejrzewam, że ze mną tez tak będzie. Ile dam rade pracować a później będzie miał problem...

No wlasnie. Poza tym nikt nie bedzie mi mowil kiedy moge a kiedy nie moge zajsc w ciaze...

@AniaCk bo suwaki pokazują tygodnie wg ostatniego okresu. A wiadomo że owulka może się przesunąć w jedną lub drugą stronę i wtedy wg usg wychodzi inna data ;) moja ciąża jest wg usg młodsza o kilka dni niż wychodzi to z om.
Ja nadal nie mogę jeść, już od kilku dni jem na siłę. Na samą myśl o jedzeniu mnie mdli a jak już coś zjem to później męczy mnie mega zgaga :/ w dodatku często boli mnie głowa i jest mi słabo ale to pewnie przez to że nie jem
@Tyllkaaa trzymam kciuki za wizytę :-*

reklama
Do góry