za_necia11
Fanka BB :)
Nie wiem ile widać ale ja jestem (byłam) płaska [emoji13]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie, ale trzeba sie zmuszać zeby sie nie odwodnic. Ale wiem jak jest. [emoji21]@o.paulina u mnie kiepsko z płynami ... Jak mi na maxa niedobrze to w ogóle nie pije (a wiem ze to nie pomaga) w ogóle mi cieżko buzie otworzyć...
Pije na sile, często socZek ten do rozcieńczania z woda ciepła pol na pol. Mogła bym herbatę czarna pic bez granic ale nie można [emoji24]
Jem mało ale piję bardzo dużo.Nonstop mi się pić chcę.Ja sie swoim brzuchem nie mam co chwalic, bo poki co to u mnie widac ciążę spożywcza i pewnie nieprędko zamieni sie to w typowa pileczke. Dziewczyny a jak u was jest z przyjmowaniem plynow? Mi sie w ogole nie chce pic, czesto w dzien o tym zapominam, ze nie pilam nic pol dnia i wtedy ciezko mi nadrobic zaleglosci. To samo z jedzeniem, nie mam apetytu.
Widać [emoji173] ładny brzuszek.Zobacz załącznik 788091
To o tyle dobrze, ze sie nawadniasz. [emoji123]Jem mało ale piję bardzo dużo.Nonstop mi się pić chcę.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Piekny brzuszek to Twoja pierwsza ciaza? Ja tam swojego nie pokaze raz ze i tak nic nie widac bo za wczesnie a dwa ze to tylko jeden wielki fald z ogromnymi rozstepami po pierwszej ciazy mimo codziennego stosowania bio oilZobacz załącznik 788091