reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
IMG_3769.JPG

Nie wiem ile widać ale ja jestem (byłam) płaska [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_3769.JPG
    IMG_3769.JPG
    128,5 KB · Wyświetleń: 359
reklama
@o.paulina u mnie kiepsko z płynami ... Jak mi na maxa niedobrze to w ogóle nie pije (a wiem ze to nie pomaga) w ogóle mi cieżko buzie otworzyć...
Pije na sile, często socZek ten do rozcieńczania z woda ciepła pol na pol. Mogła bym herbatę czarna pic bez granic ale nie można [emoji24]

No wlasnie, ale trzeba sie zmuszać zeby sie nie odwodnic. Ale wiem jak jest. [emoji21]

3jgxskjo6pg8usu5.png

Ja sie swoim brzuchem nie mam co chwalic, bo poki co to u mnie widac ciążę spożywcza i pewnie nieprędko zamieni sie to w typowa pileczke. :) Dziewczyny a jak u was jest z przyjmowaniem plynow? Mi sie w ogole nie chce pic, czesto w dzien o tym zapominam, ze nie pilam nic pol dnia i wtedy ciezko mi nadrobic zaleglosci. To samo z jedzeniem, nie mam apetytu.

3jgxskjo6pg8usu5.png
Jem mało ale piję bardzo dużo.Nonstop mi się pić chcę.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@o.paulina no i nie ma opcji na napój/wodę z lodówki ... Czuje sie jak bym worek kamieni zjadła.
Staram sie dziś pic i pod koniec dnia liczę czy wypiłam min litr płynów, to takie totalne minimum.
Ja i brzuszek Dziękujemy [emoji7][emoji8]

dobry wieczór kobietki :) Znowu mnie 2 dni nie było i nie jestem w stanie nadrobić :p ładnie szalejecie hi hi
Ja olałam system i zajełam się porządkami i byłam wczoraj we Wro na Jarmarku Bożonarodzeniowym :D Uwielbiam takie klimaty wręcz kocham <3 tylko ogrom ludzi mnie po prostu powalił, bo wszędzie trzeba było mieć oczy dookoła głowy bo tu z gorącą czekoladą tu z grzańcem tu Cie ktoś depta a z dziećmi ciężko było :/
mdłości wieczorne mi przez te dwa dni przeszły a dzisiaj znowu powtórka z rozrywki :( ehh a jak pomysle o tej pizzuni w piekarniku to aż mnie stkęca jeszcze bardziej <3 ahh jak dobrze miec w domu byłego pizzermena :p

@Aluska22 moja kochana trzymam za Ciebie kciukasy <3 I będzie wszystko dobrze :* :* :*

ja już jakoś przywykłam do myśli że usłyszę co usłyszę że następnym razem się uda. Normalnie nie wiem czemu jestem tego pewna ... takie babskie przeczucie ...Ale mój męzulek powiedział że zrobimy sobie kolejne też na następne wakacje więc będą jednak staranka intensywne a nie taka wpadka z przypadku :*

Hej dziewczyny
Ja dziś przesadziłam, najpierw zakupy zabawkowe później spożywcze i do tego sprzątanie świąteczne i jak zabierałam się za kąpiel dziewczynek tak mnie coś zakuło i boli całe podbrzusze.
Na szczęście mąż jest cudowny i zajął się dziewczynkami a ja mogę poleżeć.
Jutro wizyta. Troszkę się denerwuję, ale wg aplikacji zaczęłam 6 tydzień może coś zobaczy...

reklama
Do góry