Zamowilam Olinkowi na zająca Link do: Pucio uczy się mówić. Zabawy dźwiękonaśladowcze dla najmłodszych właśnie otrzymałam. Pilnujcie mnie żebym nie dala mu wczesniej ;-)
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujęDzisiaj urodzila się moja siostrzenica
W przypadku AZS najczęściej wysypka pojawia sie na policzkach. U Mai jak cos zjem to jest ona czerwona o wyglądzie kaszki. Pojawia sie na brzuchu i zgieciach np. pod kolanami. Jesli jest to z zanieczyszczenia to ma suche plamy, które sie luszcza. Taka skórę trzeba natluszczac kilka razy dziennie np oliwa (wcześniej ja oczyścić przez podgrzanie) i kąpiel w siemieniu lnianym. Mai niestety pomogły maści na receptę od alergologa i dermatologa.Dziewczyny pomozcie. Walczymy z wysypką na policzkach. Lekarz rodziiny mówi że to moje hormony a dla mnie to wygląda na alergie. Rodzinny mówi że nie bo skóra reszty ciała jest w świetnej kondycji. Ciałka nie smaruje niczym. Dla mnie to AZS czy moze byc tylko na policzkach? Mam isc do alergologa czy dermatologa?
Gratuluje ! Julita ładnieDzisiaj urodzila się moja siostrzenica
Dzięki Byli niezdecydowani. Lekarz który wykonywal CC spytał o imię a suostra pwoiedziala ze nie wie Wtedy on się zasmial ze ciąża taka krótką to pewnie nie zdazyla wybrac imieniaGratuluje ! Julita ładnie