reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Staś wczoraj też miał taki moment że nagle ni ż tego ni ż owego zaczal krzyczec zalosnie. Bawilam sie z nim on zajety zabawka a ja tylko spojrzalam na telewizor on na mnie i krzyk. Ciekawe o czym pomyslal. Ale skoro Wam sie tez zdarzaja takie nagle krzyko-placze to chyba normalne. Wczorajsza zupka smakowała i królik zainaugurowany.

reklama
Filipek dostał mega wodnisty katar Mąż przeziebiony i sie zaraził Dałam wieksza dawke witaminy D witamina C w kroplach i plasterek aromactiv na piżamkę Oby na katarze sie skończyło

Biedny Filipek. Tak nagle go chwycilo. Myślę ze możesz mu podac podwojna porcje probiotyku np rano i wieczorem. I ja bym podala jeszcze ibufen na noc bo jest przeciwzapalny.

Olgierda u nas z zabkami na dole było tak ze najpierw dziąsła zrobily sie takie półokrągłe, jakbys dwie połówki grochu pod dziaslami widziała. Później zrobiły sie przezroczyste i wtedy juz było widać ząbki. Na drugi dzień przebiły sie i codziennie były dłuższe. Na poczatku wyglądały jakby takie biało przezroczyste i z dnia na dzień coraz bardziej mleczne i dłuższe. Po dwóch tygodniach juz były dlugie zębolki :-D

A teraz gorne widać od kilku dni albo dłużej, doslownie widać je tak ze musze włożyć palec zeby sprawdzic czy juz się przebiły czy jeszcze nie. I niestety nadal nie . Ostatnio tesciowa mówiła, ze juz mu wyszły, bo tak wyglada, ale nie czuc ich pod palcem. Zresztą pediatra dzisiaj potwierdziła ze go bola te dziaselka bo ząbki wychodzą.

Olgierda, super ze zupka smakowala. Rozmawialam z pediatra o rozszerzaniu diety. Mówiła ze juz teraz nie robi się tak jak kiedyś ze np zoltko w którymś miesiącu, gluten czy truskawki w innym. Trzeba wszystko podawac w odstepach czasowych żeby obserwowac dziecko.

reklama
Do góry