Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zoja czasami też tak ma.Dzisiaj nagle Filip tak z nienacka zaczął potwornie płakać aż krzyk. Nisiłam go tuliłam a on wył w niebogłosy aż po 20 minutach zasnał kwiląc ze zmęczenia. Coś potwornego czy zdarzył sie Wam cos takiego
Anitek, do kiedy można nosic dziecko w tym nosidle ktore masz? Super jest, chociaz drogie.
Super waga i wzrost.Kamila czasem ciężko znaleźć przyczyne. Wczoraj kupiła małemu zabawke zabke laptopa. Byłam pewna ze sie ucieszył bo przyciski świecą, graja, czyli wszystko co lubi. A on nie chciał nawet dotknąć! Jakby sie bal! Dzisiaj juz ok, bawi się . To byla nagroda za dzisiejsze szczepienie ;p
Wazy 8100 a mierzy 72 cm.
No jeszcze nieSuper waga i wzrost.
A Ty zrobiłaś już swoje badania ?
Obudził sie i teraz dobrze. Chyba jest podziebiony bo kichaKamila, trzymamy kciuki oby nic poważnego& A dziąsła jak wyglądają? Może zęby? Oluś ma straszne te dziąsła.
Anitek, do 18 kg to pewnie do około 3 lat.