reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
ja tez nie kupuje kojca. Mam nadzieje ze damy rade.
Anitek, do kiedy można nosic dziecko w tym nosidle ktore masz? Super jest, chociaz drogie.

reklama
Kamila czasem ciężko znaleźć przyczyne. Wczoraj kupiła małemu zabawke zabke laptopa. Byłam pewna ze sie ucieszył bo przyciski świecą, graja, czyli wszystko co lubi. A on nie chciał nawet dotknąć! Jakby sie bal! Dzisiaj juz ok, bawi się . To byla nagroda za dzisiejsze szczepienie ;p

Wazy 8100 a mierzy 72 cm.

Kamila czasem ciężko znaleźć przyczyne. Wczoraj kupiła małemu zabawke zabke laptopa. Byłam pewna ze sie ucieszył bo przyciski świecą, graja, czyli wszystko co lubi. A on nie chciał nawet dotknąć! Jakby sie bal! Dzisiaj juz ok, bawi się . To byla nagroda za dzisiejsze szczepienie ;p

Wazy 8100 a mierzy 72 cm.
Super waga i wzrost.
A Ty zrobiłaś już swoje badania ?

Super waga i wzrost.
A Ty zrobiłaś już swoje badania ?
No jeszcze nie ;)

Wiem, ze nie jest az tak drogi ale i tak sporo kosztuje. Ale skoro ci służy to warto. W sumie na wakacje tez by sie przydało takie nosidlo, czy w ogół na jakis wyjazd. Musze pomyśleć. Ogladalam jakis program i omawiał zalety właśnie takich nosidel jak Ty kupilas.

Obudził sie i znowu płakał Uspałam go teraz w wózku Mam nadzieje że to nie choroba

Ania wysoki dorodny ten twój synek

Też myślę o nosidełku chyba sie skuszę

Kamila, trzymamy kciuki oby nic poważnego& A dziąsła jak wyglądają? Może zęby? Oluś ma straszne te dziąsła.

Anitek, do 18 kg to pewnie do około 3 lat.

reklama
Kamila, trzymamy kciuki oby nic poważnego& A dziąsła jak wyglądają? Może zęby? Oluś ma straszne te dziąsła.

Anitek, do 18 kg to pewnie do około 3 lat.
Obudził sie i teraz dobrze. Chyba jest podziebiony bo kicha

Myślisz Aniu że aż tak można płakać od ząbka jeden wyszedł wiec spodziewam sie drugiego

Do góry